SB E-96 pojat Kaukajärvellä

29.3.2008

Kauden päätös turnauksessa.

Aamuinen peli NoPS Panttereita vastaan oli tyypillistä tasaista vääntöä mitä meillä on kauden mittaan ollut heitä vastaan. Alkuun annetaan pari maalia eteen ja sitten herätään taistelemaan voitosta ja loppuun mennään tasatahtiin maaleja tehden kirin kuitenkaan riittämättä voittoon asti häviö kirjattiin tällä kertaa lukemin 8-6 (2-1,5-3,1-2)

Iltapäivä peli RuRua vastaan oli saman suuntainen mutta ekassa erässä annettiin kuusi maalia eteen vastustajalle. Erätauolla päätettiin poikien kanssa että seuraava maali on meidän tekemä ja oma maali pidetään puhtaana ja siitä kiritään maali kerrallaan eteen päin. Pojat pitivät kiinni sovitusta eikä vastustajalle annettu enää yhtään eteen vaan seuraavan teimme me. Kavennus venyi harmittavasti vain kolmannen erän loppuun emmekä saaneet ajoissa kunnon kiriä aikaiseksi silti poikien taistelu sarja kakkosta vastaan oli upeaa katseltavaa harmittaa vain ekan erän tukkoisuus. Mutta kaikin puolin kaudesta jäi hieno maku ja pojat osoittivat jälleen hienoa kehitystä ja tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen. Tulos RuRu - Ypa 6-1 (6-0,0-0,0-1). Sarja taulukossa sijoituksemme oli kuudes ei huono sillä taaksemme jäi 11 Joukkuetta.