SB miehille ja D95-pojille täysi pistepotti

6.10.2008

Viikonlopun turnauksista.

Miehet: KosBy-YPA 3-5, YPA- KooVee 7-2. Turnauksen tehokkain oli Esa Huiskonen keräämällä pisteet 3+1. Maalien makuun pääsi YPA:sta hienosti kahdeksan pelaajaa. Maalissa hienosti debytoi nuori Marko Hanhisuo.

D95-pojat: AC Nokia-YPA 3-4, YPA-KU68 4-3.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui viime vuoden loppuhuipentumassa kolmanneksi sijoittunut AC Nokia. Joukkue tiedettiin ennakkoon muutenkin vahvaksi ja ei ollutkaan ihme, että ensimmäisen erän jälkeen Ypa oli häviöllä 3-0. Peli ei ollut kuitenkaan mitenkään huonoa ja toinen erä menikin jo Ypalle 1-0. Ypan viedessä viimeisen erän 3-0 alkoi kausi parhaalla mahdollisella tavalla.

Toisessa ottelussa vastaan asettui viime vuodeltakin useasta pelistä tuttu Ku-68 Kangasalalta. Veren vähyyttä poteneen Ypan jalat painoivat ja tuloksena oli jälleen tiukka 4-3 voitto.

Erityisen kunniamaininnan ansatsevat maalissa debytoineet Antti Kemppi ja Kevin Hasselqvist. Muutamalla pelaajalla olisi hyvä kasvattaa vielä joukkuetta.

Naisten joukkue taas aloitti kautensa tappiolla Kikunoita ja ÄsSeetä vastaan.

-97 Pojat aloittivat kautensa Ylöjärven liikuntakeskuksella Lauantaina 11.10

YPA - Classic  4-10 ja

KiHu -YPA      3 - 8

Ensimmäisessäkin pelissä olimme johdossa vielä 2. erän puoliväliin, taisi kunto loppua...pisteitä molemmista peleistä tuli: Aaro 4+1, Lassi 4+1, Eetu 2+1, Mikko 2+1 ja uusi tehokas pelaaja Vira 1+2!

Lisätietoja: /salibandy/