D-96 pojat kauden päätös turnauksessa

23.3.2009

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui scu. Peli eteni yllättävän tasaisesti ekan erän.

Näki selvästi että vastustaja latasi tähän alkuun kaikkensa ja pysyi mukana hyvin ja aika ajoin meidän pojat olivat purjeessa. Peli eteni kuitenkin koko ajan meidän johdossa ja mitä pidemmälle mentiin sen selvemmin peli kääntyi meille. Loppu tulos Ypan voitto 9-2. Tehopelaaja Anssi 2+2

Toiseen peliin tulikin järjestävän seuran joukkue Fcv joka on kauden aikana kehittynyt tosi paljon. Etukäteen tiedostettiin tämä ja ennakoitiin kovan ja tasaisen matsin tulevan. Mutta Pojat aloittivat pelin tosi hyvin ja eka erä oli meille 5-2. Toka erä olikin Fcv kovaa myllytystä ja oma peli sekosi ja pojat rupesivat roiskimaan palloa. Saimme kuitenkin yhden maalin tässä erässä minkä fcv voitti 3-1. kolmanteen erään lähdettiin 6-5 lukemista. Onneksi Jere teki meille vapauttavan maalin heti erän alkuun ja poikien peli vapautui erä päättyi meille 2-0 ja koko peli 8-5 Ypan voitoksi. Näin hienosti saimme kauden pätökseen kahdella voitolla. Tehopelaaja Jere 3+0 ja Maalivahti Hannes kauden toinen syöttö piste.