Viikonlopun c-poikien peleistä hyvistä otteista huolimatta vain yksi jakso voitto

5.9.2010

Lauantaina vieraaksi tuli Pori ja peli saatiin väännettyä kotiutuslyönteihin, jossa hävittiin. Sunnuntaina vierailtiin Hämeenkyrössä ja molemmat jaksot hävittiin.

Lauantain pelin hankalasta järjestämisestä lopultaan selvittiin kun tuomarit tulivat vierasjoukkueen mukana. YPan paletista puuttui useita kantavia pelaajia. Ilman Antti Salosen paluuta vuoden tauon jälkeen olisi oltu pulassa.

YPan ulkopeli oli hankaluuksista huolimatta kenties vuoden parasta. Ylöjärven "kaukalossa" nähtiin vähäjuoksuinen peli, joka oli jo kahdessa tunnissa ohi, vaikka peli pelattiin pitemmän kaavan mukaan kotareihin.

Eka jakso meni kotijoukkueelle 3-2. Toisella jaksolla YPan isku tylstyi, kun pelinjohtokin sortui puheluihin keksen pelin. Toinen jakso hävittiin 1-3. Superin päätyttyä tasan 2-2 päädyttiin tällä kaudella eka kertaa kotareihin. Kokemattomuuden vuoksi hävitiin 3-2, vaikka suoritukset niin sisällä kuin ulkonakin olivat mallikelpoisia. Palkittavia olisi voinut olla joukkueessa enemmänkin, mutta pystit pokkasivat Antti Salonen ja Jere Näräkkä.

Tehot: (tuodut/lyödyt) Teemu Leppänen 1/0, Antti Uusikartano 1/1, Jarno Tapiainen 3/0, Tiia Leppänen 0/1, Jere Näräkkä 0/1, Antti Salonen 2/1, Aku Kortelahti 0/0, Pietu Kokkonen 0/0, Ville Sippola 0/2, Laura Salonen 1/0 ja Lauri Juntunen 0/2.

Sunnuntaina vierailtiin Hämeenkyrössä, joka on tänä vuonna ollut ylitsekäymätön vastustaja tiukoista peleistä huolimatta. Kovalyöntinen ja vanhempi Räpsä onnistui taas pelissään ilman jokereita sen verran, että molemmat jaksot kirjattiin Räpsälle (7-5, 14-9)

Hämeenkyrön avaralla kentällä nähtiin useita kunnareita. YPan pelaajista sellaisen onnistuivat lyömään Jussi Kolehmainen ja Teemu Leppänen. Jälkimmäisen ajotilanteessa lyömällä läpilyönnilla YPa siirtyi 9-7 johtoon ennen Hämeenkyrön tasoittavaa. Vuoropari alkoi vielä lupaavasti Jarno Peltosen palaessa mutta Räpsä löi lopuksi tarvittavat juoksut. Pelissä palkittiin Jussi Kolehmainen ja Aki Heittola.

Kauden viimeinen peli on ensi sunnuntaina Ylöjärvellä Räpsää vastaan klo 16.

Tehot: (tuodut/lyödyt) Timo Sulkala 1/1, Teemu Leppänen 2/1+3, Jarno Tapiainen 0/1, Tiia Leppänen 1/2, Jere Näräkkä 2/2, Jussi Kolehmainen 3/1+1, Antti Uusikartano 2/1, Ville Sippola 0/0, Aki Heittola 1/0, Laura Salonen 1/0, Pietu Kokkonen 1/0 ja J-M Onnela 0/0.