Miesten maakuntasarjajoukkueen voittoputki katkesi

16.7.2014

Pori oli tyly isäntä vieden täyden pistepotin 2-0 (5-2, 9-6)

13.7. YPa matkusti Poriin, jossa vastassa oli sarjakärki Pesäkarhut. Ottelun hutunkeiton vei poikkeuksellisesti YPa, joka lähti hyökkäämään sisävuorolla. Sisävuoron tuloksena oli kaksi vapaataipaleella saatua juoksua. Pori vastasi tasoittaittavallaan kolmella hypyllä ja sai kierrätettyä lyöntijärjestystään lähes kahden kierroksen verran, mikä oli hienoista myrkkyä YPa:lle, koska kenttätasolla oli lämpöä noin 30 astetta ja suora auringon paiste päälle. YPa ei saanut enää ensimmäisellä jaksolla lisäjuoksuja, vaikka lopuissa sisävuoroissa pelattiinkin lähes täysiä kierroksia ja miestäkin saatiin muutaman kerran kolmospesälle. Pori teki vielä pari pinnaa omilla lyöntivuoroillaan, joten jakso Porille 5-2

Toinen jakso aloitettiin YPa:n osalta selkeästi ensimmäistä jaksoa paremmalla ulkopelillä ja Pori saatiin pidettyä ensimmäisessä vuorossa nollilla. Valitettavasti YPa:n tasoittavalla tulos oli sama. Toiseen vuoropariin Pori tuli sisuuntuneena ja teki kaikkiaan 5 juoksua yksittäisillä lyönneillä. Tasoittavallaa YPa vastasi kahden itse tehdyn juoksun verran lyöjinä Jari Vatanen ja Teemu Petäjistö sekä tuojina Aki Heittola ja Jari Vatanen. Kolmannessa vuorossa Pori pidettiin nollilla ja tasoittavallaan YPa kampesi rinnalle Arto Paanasen, Iiro Mäkelän sekä Jouni Laitisen lyömillä ja Aki Heittolan, Jari Vatasen sekä Arto Paanasen tuomilla juoksuilla. Neljännessä vuorossa Pori kuitenkin osoitti miksi se johtaa sarjaa lyöden 4 juoksua. Tasoittavassa vuorossa YPa:n laihaksi lohduksi jäi Iiro Mäkelän lyömä ja Jari Vatasen tuoma kavennusjuoksu. Näin jakso Porille 9-6 ja koko ottelu 2-0.