YPAn Naisten Edustus Suomen Cupissa

18.10.2016

YPA mittasi liigajoukkue M-Teamia

YPAn naiset pääsivät lauantaina 15.10. kokeilemaan miten pysyvät liigajoukkueen vauhdissa, kun Helsinkiläinen M-Team saapui YPAn vieraaksi Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelussa. Pelin kuva tuli heti alussa selväksi, vierailijat pitävät palloa ja YPA yrittää puolustaa parhaansa mukaan. Ensimmäinen erä oli Ylöjärveläisiltä hyvä, niin tuloksellisesti kuin puolustuspelillisesti. Hyökkäyspeliä YPA ei oikeastaan päässyt ollenkaan pelaamaan, kun vastustaja onnistui paineistamaan Ylöjärveläisten avauspelin kokonaan pois. M-Teamilla taas oli vaikeuksia päästä kunnon maalipaikkoihin ja tätä kuvaa myös erän laukaukset 2-7, erätauolle 0-1 lukemissa. Toisessa erässä YPAlle tuli kaksi mustaa hetkeä, jonka aikana
vastustaja latoi peräti 7 maalia ja ottelun voittajasta ei ollut enää mitään epäselvyyttä. Näiden mustien hetkien välissä Ylöjärveläiset käyttivät aikalisänsä ja saivat sen kautta hetkeksi pelin haltuunsa. M-Team joutui ottamaan 3 jäähyä lyhyen ajan sisään ja viimeisen ylivoiman aikana YPA pääsi myös taululle, kun Essi Nurmi kavensi pelin 1-4 lukemiin Outi Paldaniuksen syötöstä. Erän laukaukset 3-20 kuvaa kuitenkin hyvin missä päässä erä pääosin pelattiin. Kolmannessa erässä YPA pelasi hyökkäyssuuntaan parhaan eränsä ja pääsivät palloliseen peliin paremmin mukaan. Mutta valitettavasti laukauksia maalille asti oli vaikea saada toimitettua. Erän puolessa välissä M-Team teki 4 minuutissa 3 maalia, mutta pelin viimeisen maalin teki kuitenkin YPA. Susanna Mäenpää teki 2-12 kavennuksen Pia Mäenpään syötöstä puolitoista minuuttia ennen päätösvihellystä. Erän laukaukset 3-19. Näin YPAn taival tämän kauden Suomen Cupissa päättyi kolmannelle kierrokselle.
Seuraava haaste onkin jo ensi lauantaina edessä, kun divarikausi jatkuu Hervannassa.
Tehot: Nurmi Essi 1+0, Mäenpää Susanna 1+0, Pia Mäenpää 0+1, Outi Paldanius 0+1

Kuva: Digipress/Janne Jokiniemi/YPA