Miesten kakkosjoukkueella hieno avaus kutosen ylemmässä

9.2.2010

Kakkosjoukkue voitti molemmat pelinsä, C94-pojat toisen ottelunsa ja E98-pojat sekä naiset hävisivät. Naiset esittivät kenties kauden parasta peliään.

Miesten kakkosjoukkueen ylempi jatkosarja alkoi kahdella voitolla:

Ensimmäisessä ottelussa peli oli tasaista vääntöä ja tilanteita
luotiin puolin ja toisin.YPAlle lopulta pisteet Warriorsia vastaan 7-3.

Toisessa ottelussa vastaan asettui KU-68 II. Pelissä oli molemmilla
hyviä tilanteita vuorotellen. YPA:n paremman viimeistelyn sekä hyvän
maalivahtipelin johdosta pisteet Ylöjärvelle maalein 12-4.

C-94 –joukkueen jatkosarja jatkui kotiturnauksella la 6.2. Ylöjärven liikuntakeskuksella. Tuloksena oli tappio ja voitto.

Koovee (kelt.) –YPA  5-4

Kooveeta vastaan käydyn ottelun ennakkoasetelma oli selkeä. YPA oli selvä suosikki. Tämänkaltainen lähtökohta on aina vaarallinen. Tämä peli oli siitä klassinen esimerkki. Vaikka asenteen merkitystä korostettiin ennen peliä, niin kentällä sitä ei kyllä huomannut. Koovee sai unelma-alun ja johtikin puolivälissä jo 4-1. YPA:n kiri alkoi kolmannessa erässä, mutta liian myöhään. Koovee korjasi pisteet 5-4 loppulukemin.

YPA-WFT  3-1

Toisessa pelissä vastaan asettui valkeakoskelainen WFT. Aiemmat ottelut näiden joukkueiden välillä ovat olleet hyvin tasaisia mutta kääntyneet aina lopulta YPA:n eduksi. Niin tälläkin kertaa. Ei tämäkään peli YPA:lta mikään huippusuoritus ollut, mutta pisteet jäivät kuitenkin kotijoukkueen laariin lukemin 3-1.

Naisille kaksi tappiota

Naisilla oli onnistunut turnaus Kyröskoskella. Ensimmäinen vastus oli Pirkkalan Pirkat, joita YPA alussa johti Sofi Ruhasen syöttämällä ja Anette Suvannon viimeistelemällä maalilla. Riemua kesti puoli minuuttia, jolloin Pirkat tasoittivat ja menivät vauhdilla ohi. YPAn naiset pelasivat hyvää ja siistiä peliä, mutta Pirkat voittivat 7-1. Tsemppipelaajan palkinnon pokkasi YPAlta Sofi Ruhanen.

Toisena vastassa oli Piraijat Riihimäeltä. YPA hallitsi peliä kaksi ensimmäistä erää, jonka jälkeen tapahtui outo väsymys ja puolustus toimi enää vain puolitehoilla. Ensimmäisen erän maali oli YPAn Emmi Mäkisen tekemä Milla Välisaaren syötöstä. Ensimmäisessä erässä myös Teresa Alander ehti istua jäähyllä väärästä etäisyydestä. Toisessa erässä Piraijat tasoittivat, mutta siihen perään Henna-Johanna Marjakoski niittasi maalin Anna-Kaisa Riskusalon syötöstä. Minuutin päästä Piraijat tasoittivat ja veivät vielä muutamalla maalilla itsensä 5-2 voittoon. Maalivahtimme Nuray Ahsen Böre sai tsemppipelaajan palkinnon hienojen torjuntojensa jälkeen.

YPA:n E-98 pojille kaksi tappiota Laukaalta: