YPA:n E04-pojille tärkeä voitto

30.3.2015


Voitto ratkaisevassa ottelussa varmistai paikan Eliittisarjan lopputurnaukseen.

E04-POJAT

 

Eliittisarjan viimeisissä otteluissa oli YPAlaisille kova panos. Tarvittiin vähintään yksi voitto, jotta lopputurnauspaikka varmistuisi.

Karhut - YPA 5-2

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui ennakkoon heikommaksi arvioitu Porin Karhut. Ottelu alkoi ennakkoasetelmien mukaisesti ja YPA siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Nopan ja helpon alun jälkeen joukkueeseen iski kipsi. Karhut tarvitsivat vain kolme hyökkäystä kolmeen maaliin ja ottelun luonne muuttui. Pallollinen peli oli selvästi YPAlaisten hallinnassa, mutta hallinta pitäisi muuttaa myös tulokseksi., jotta ottelun voittaisi. Onnistumisia ei tullut, joten Karhut karkasi vastahyökkäyksillä 5-2 voittoon.

YPA - TPS 7-1

Toisessa ottelussa vastaan asteli Turun ylpeys TPS. Ottelun voittajalle oli tarjolla lopputurnauspaikka. Valmennusjohto pähkäili ottelutauolla kuinka saada pallohallinta näkymään myös tulostaululla.

TPS osoittautui kovemmaksi vastukseksi kuin Porilaiset. Tämä herätti YPA:n pojat kovaan taisteluun, jonka seurauksena voitettiin kaksinkamppailuja ja onnistuttiin myös viimeistelyssä. Loppulukemiksi kirjattiin selkeä 7-1 voitto ja matkaliput kolmen viikon päästä pelattavaan lopputurnaukseen.