Power cup -15 ja-16

Power cup–infoa YPalaisille

Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus pelataan tänä vuonna Hämeenlinnassa 9.-12.6. Tänä vuonna Power cupia, kavereiden kesken Poweria, pelataan 32.kertaa, ja Ypa on yksi harvoista seuroista, joka on ollut joka vuosi edustettuna vähintään yhdessä ikäsarjassa. Perinnettä on tarkoitus myös jatkaa tänä vuonna.

Power cup on iloinen tapahtuma, josta jää yleensä päällimmäisenä mieleen onnistumisen elämykset, lentopallon pelaamisen riemu, tiivistyvä joukkuehenki ja into jatkaa harrastuksen parissa syksyllä. Monet pelaajat ovat myös kehittyneet intensiivisen neljän päivän aikana enemmän kuin kokonaisen vuoden aikana yhteensä! Toisaalta huoltajiksi lähteneet vanhemmat ovat päässeet nauttimaan yhdessäolemisesta ja huikaisevan jännittävistä pelitilanteista sekä kokemaan suurta ylpeyttä omasta kullanmurustaan.

Power cupissa pelit pelataan ulkokentillä. Pelipaikan lähellä on halli, jossa tapahtuvat päivän ruokailut, lounas ja päivällinen. Lisäksi majoituskouluilla, joiden luokissa jokainen nukkuu omalla patjallaan, tarjoillaan aamu- ja iltapalat. Pelien lisäksi Power-päiviin mahtuu myös muuta ohjelmaa, kuten avajaiset ja kisadisko suosittujen live-esiintyjien tähdittäminä (viime vuosina ollut esim. Cheek, Anna Abreu, Mikael Gabriel, Haloo Helsinki jne.) sekä maailmanluokan lentopalloa (todennäköisesti miesten maajoukkueen maailmanliigapeli).

Helmikuun aikana hinnat osallistumiselle ovat alhaisimmat (ne nousevat sen jälkeen noin 20 eurolla) ja siksi pyydämmekin teitä keskustelemaan kotona tästä mahdollisuudesta, ja ilmoittautumaan mukaan osoitteessa http://www.ylojarvenpallo.fi/lentopallo/power-cup/ilmoittautuminen/ (avautuu viikolla 6) viimeistään 24.2 ja maksamaan passien hinnan YPan tilille FI88 5537 0140 0371 29  viimeistään 1.3. Viestiksi pelaajan nimi, joukkue ja tunnus ”Power cup”. Toivomme runsasta osanottoa niin pelaajien kuin huoltajiksi lähtevien vanhempienkin osalta: tämä elämys on nimittäin sellainen, joka jää varmasti mieleen, ja joka saa hymyn niin lasten kuin vanhempienkin huulille vielä monta kuukautta turnauksen jälkeen! Erityisesti pienimpien pelaajien (F- ja E-junnut) vanhempia toivotaan lähtemään mukaan, sillä valmentajat eivät kykene yksin huolehtimaan koko joukkueellisesta näin suuressa turnauksessa.

Power cupin kisapassi sisältää pelaamisen, majoituksen, ruokailut ja oheisohjelman lisäksi myös kisapaidan, passipussin ja vakuutuksen. Peruspassin hinta on 129 euroa. Mikäli samasta perheestä mukaan lähtee useampi ihminen, heidän passinsa hinta on 120 euroa, ja sitä kutsutaan perhepassiksi. Yksi perheestä maksaa siis peruspassin, jonka jälkeen loput pääsevät perhepassin hinnalla. Kolmas passimahdollisuus on viikonloppupassi (114 euroa), joka kattaa turnauksen vain lauantain ja sunnuntain ajaksi. Tämä passivaihtoehto ei koske pelaajia, vaan ainoastaan huoltajia, jotka tulevat seuraamaan pelejä vain viikonlopuksi. Näiden lisäksi on mahdollisuus ostaa omatoimisesti Power cupin nettisivuilta vierailijapassin, joka oikeuttaa lounaaseen ja päivälliseen sekä kisapaitaan, muttei majoitukseen eikä pääsyyn majoituskoululle. Sen hinta vaihtelee päivästä riippuen 10 ja 20 euron välillä.

Lisätietoja turnauksesta ja hinnoista saa osoitteesta www.powercup.info , Elinalta (0504425224 tai lentis.ypa@gmail.com) tai valmentajilta (joista kaikki ovat olleet ainakin joskus itse pelaamassa ko.turnauksessa).


 

Terveisin

Valmentajat ja YPan lentopallojaosto