Kausimaksut

Kausimaksut 2022

 

Päivittyvät marraskuun aikana 2021! Kaikki maksut hoituvat ryhmään ilmoittautumisen jälkeen Suomisport -sovelluksen kautta.

Kausimaksut 2021

 

PESÄPALLON KAUSIMAKSUSSA HUOMIOIDAAN POIKKEUSOLOT

YPA:n pesäpallo joukkueissa (Miehet ja E-juniorit) pelaavien kesäkauden (touko-loka) kausimaksu vuonna 2021 on

180 euroa + pesäpalloliiton pelaajalisenssi sekä vakuutus.

Lisenssien tarkemmat infot löydät suoraan täältä!

Hinta sisältää:

  • YPA:n jäsenmaksun
  • Pesäpalloliiton lisenssin kilpailuluvalla sekä oman vallinan mukaisesti vakuutuksen, joka on voimassa peleissä ja harjoituksissa 31.3.2022 asti
  • Sali- ja kenttävuokrat
  • Ohjatut harjoitukset
  • Osallistumisen oman joukkueen sarjatoimintaan, pelit, turnaukset
  • Seuran yhteisten välineiden käytön

Kaikki YPA:n lisenssi, vakuutus ja kausimaksu siirtyvät hoidettaviksi SuomiSport -sivustolle / APPI sovellukseen kaudesta 2021 eteenpäin. Lisäinfot ostamisesta joukkueen johdolta tai valmentajilta.

Lisenssit, vakuutus tulee aktivoida välittömästi kun lapsi/aikuinen on päättänyt jatkaa kokeilukertojen jälkeen pesiksen parissa viim. pelikauden alkua viim. 21.5.2021. Kausimaksu päivitetään toukokuun aikana omana tuotteena Suomisporttiin hankittaviksi.

HUOM! Tulokaslisenssi on tarkoitettu ensikertalaisille (-09 asti), joilla ei ole aiempaa pesäpallolisenssiä ollut aiemmin hankittuna. Tyttöpesis, Pesisliikkari ja pesäpallokoulut sekä aikuisten höntsy / harraspesis on hinnoiteltu erikseen kts. hinnat tarkemmin ko. ryhmän infoista. Lisätietoja joukkueen johtajalta / valmentajilta.