Kausimaksut

Kausimaksut 2021

 

PESÄPALLON KAUSIMAKSUSSA HUOMIOIDAAN POIKKEUSOLOT

YPA:n pesäpallo joukkueissa (Miehet, Naiset ja E-juniorit) pelaavien kesäkauden (touko-loka) kausimaksu vuonna 2021 on

180 euroa + pesäpalloliiton pelaajalisenssi sekä vakuutus.

Lisenssien tarkemmat infot löydät suoraan täältä!

Sisarusalennus kausimaksussa on 50 €, eli jos saman perheen jäseniä pelaa enemmän kuin yksi YPA:n joukkueissa kaudella 2021, niin silloin on oikeutettu vähentämään 50 € kausimaksujen kokonaissummasta.

Hinta sisältää:

  • YPA:n jäsenmaksun
  • Pesäpalloliiton lisenssin kilpailuluvalla sekä oman vallinan mukaisesti vakuutuksen, joka on voimassa peleissä ja harjoituksissa 31.3.2022 asti
  • Sali- ja kenttävuokrat
  • Ohjatut harjoitukset
  • Osallistumisen oman joukkueen sarjatoimintaan, pelit, turnaukset
  • Seuran yhteisten välineiden käytön

Kaikki YPA:n lisenssi, vakuutus ja kausimaksu siirtyvät hoidettaviksi SuomiSport -sivustolle / APPI sovellukseen kaudesta 2021 eteenpäin. Lisäinfot ostamisesta joukkueen johdolta tai valmentajilta.

Lisenssit, vakuutus tulee aktivoida välittömästi kun lapsi/aikuinen on päättänyt jatkaa kokeilukertojen jälkeen pesiksen parissa viim. pelikauden alkua viim. 21.5.2021. Kausimaksu päivitetään toukokuun aikana omana tuotteena Suomisporttiin hankittaviksi.

HUOM! Tulokaslisenssi on tarkoitettu ensikertalaisille, joilla ei ole aiempaa pesäpallolisenssiä ollut aiemmin hankittuna.Tyttöpesis, Pesisliikkari ja pesäpallokoulut sekä aikuisten höntsy / harraspesis on hinnoiteltu erikseen kts. hinnat tarkemmin ko. ryhmän infoista. Lisätietoja joukkueen johtajalta / valmentajilta.