T10 -tytöt 12-13 -syntyneet

   

 

 

Tervetuloa YPA:n T10-tyttöjen sivuille!

(2012-13- syntyneet)

Joukkue pelaa kaudella 2021-2022 Salibandyliiton Sisä-Suomen sarjaa ja harjoittelee kaksi kertaa viikossa lämpimissä ja valoisissa tiloissa. Paikkoina Ylöjärven koulujen salit ja/tai Ylöjärven Liikuntakeskus. Kausi kestää elokuusta 2021 toukokuuhun 2022.

Toivotamme tervetulleeksi joukkueeseen kaikki halukkaat 2012-13 -syntyneet tytöt. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme, niin tule kokeilemaan rohkeasti.

 

Joukkueen kausimaksu on 380 €/koko kausi (38 €/kk)

YPAn joukkueiden kausimaksuun sisältyvät kaikki pelaamisesta, harjoittelusta ja valmentamisesta syntyvät välttämättömät kulut. Vanhempien talkootöiden ja varainhankinnan varaan jäävät vain joukkueen vanhempainkokouksen päättämät lisäkulut.

 

Lisätietoja: ylojarvenpallo@kolumbus.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen joukkueeseen:

Ilmoittautuminen joukkueeseen tehdään täältä. Uusien pelaajien täytyy ensin rekisteröityä järjestelmään ja ilmoittautua joukkueeseen sen jälkeen. Vanhat pelaajat voivat ilmoittautua vanhoilla tunnuksillaan.

Pelaajalla on mahdollisuus kokeilla joukkueen mukana kahden viikon ajan, jonka jälkeen tehdään päätös joukkueeseen liittymisestä. Kesken kauden mukaan tulevien on hyvä ottaa yhteyttä valmentajiin tai joukkueenjohtajaan ennen ensimmäisiin harjoituksiin tulemista.

Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

 

Harjoitukset kaudella 2021-2022:

Ilmoittautuminen harjoituksiin ja peleihin Hobbydeedin kautta tai kokeilujakson aikana ilmoittautumalla valmentajille tai joukkueenjohtajalle.

Harjoitusten ajankohdat täsmentyvät myöhemmin.

 

Harjoitusvarusteet:

Maila, suojalasit, sisäpelikengät, liikunnallinen vaatetus (esim. t-paita, shortsit ja pitkät pelisukat) sekä juomapullo.

 

Pelivarusteet:

Seuralta saa käyttöön pelipaidan. Omaksi on hankittava peliasuun kuuluvat siniset Adidaksen shortsit ja pelisukat Intersport Lielahdesta (huom. YPA:laisille seurahinnat jäsenkortilla). Lisäksi otteluissa on aina mukana maila, suojalasit, sisäpelikengät ja juomapullo.

 

Maalivahdin varusteet:

Joukkueella on yhteiskäytössä kahdet maalivahdin varusteet ja kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan maalivahtina olemista harjoituksissa ja otteluissa.

 

Pelipassi ja vakuutus:

Liiton järjestämiin sarjapeleihin osallistumista varten on hankittava pelipassi. Vakuutus on juniori-ikäisille pakollinen ja sen voi hankkia pelipassin oston yhteydessä tai sitten on oltava oma vakuutus hankittuna.

 

Tervetuloa mukaan timanttiseen tiimiin!