T14-tytöt 08-09 -syntyneet

Joukkue pelaa kaudella 2021-2022 Salibandyliiton Sisä-Suomen sarjaa ja harjoittelee kaksi kertaa viikossa lämpimissä ja valoisissa tiloissa. Paikkoina Ylöjärven koulujen salit ja/tai Ylöjärven Liikuntakeskus. Kausi kestää elokuusta 2021 toukokuuhun 2022.

Toivotamme tervetulleeksi joukkueeseen kaikki halukkaat 2008-09 -syntyneet tytöt. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme, niin tule kokeilemaan rohkeasti.

 

Joukkueen kausimaksu on 420 €/koko kausi (42 €/kk)

YPAn joukkueiden kausimaksuun sisältyvät kaikki pelaamisesta, harjoittelusta ja valmentamisesta syntyvät välttämättömät kulut. Vanhempien talkootöiden ja varainhankinnan varaan jäävät vain joukkueen vanhempainkokouksen päättämät lisäkulut.

 

Lisätietoja: ylojarvenpallo@kolumbus.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen joukkueeseen:

Ota yhteyttä valmentajiin tai joukkueenjohtajiin (yhteystiedot löytyvät alta) ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa. Ilmoittautuminen joukkueeseen avataan ilmoittautumisjärjestelmässä 1.7.2021 ja ilmoittautuminen joukkueeseen tehdään täältä. Uusien pelaajien täytyy ensin rekisteröityä järjestelmään ja ilmoittautua joukkueeseen sen jälkeen. Pelaajalla on mahdollisuus kokeilla joukkueen mukana kahden viikon ajan, jonka jälkeen tehdään päätös joukkueeseen liittymisestä.

 

Harjoitusvarusteet: Maila, suojalasit, sisäpelikengät, liikunnallinen vaatetus (esim. t-paita, shortsit ja pitkät pelisukat) sekä juomapullo.

Pelivarusteet: Seuralta saa käyttöön sinisen ja keltaisen pelipaidan. Omaksi on hankittava peliasuun kuuluvat siniset Adidaksen shortsit ja pelisukat Intersport Lielahdesta (huom. YPA:laisille seurahinnat jäsenkortilla). Lisäksi maila, suojalasit, sisäpelikengät sekä juomapullo on oltava otteluissa mukana.

 

Yhteystiedot:

 

ylojarvepallo@kolumbus.fi

 

Tervetuloa mukaan tyttöjen joukkueeseen!