Höntsypesis

 

Höntsypesis (aikuiset, nuoret)

 

Kiitokset höntsääjille kaudesta 2021, jatkamme höntsyjä taas kesällä 2022. Ilmoittautumiset ryhmään aukeavat tänne sivustolle huhtikuun 2022 aikana!

Aktiiviharrastajat voitte olla yhteyksissä naisten tai miesten joukkueisiin talviharjoittelun merkeissä!

----

YPAn perinteinen rento, mutta asiallinen höntsy lähti pyörimään toukokuussa. Toukokuussa yksi vuoro MA klo.18-21. Kesäkuusta alkaen 7.6 teemme jaon Höntsy I klo.18-19.30 ja Höntsy II klo.19.30-21. Elokuussa 16.8 palaudumme yhteenvuoroon klo.18-20. Ilmoittautuminen höntsyille nimenhuuto.com palvelussa => https://ypahontsypesis.nimenhuuto.com/public_join

Nimenhuuto.comiin toimii varauskalenteri, josta näemme tilanteet tulijoista per höntsy. Ideana on, että saamme tehokkaat lämmittelyt ja pelit käyntiin 1,-5-2h ajaksi, siten että kaikki mahtuvat pelaamaan.

YPA:lta löytyy lainalle räpsät ja mailat, oma vesipullo on hyvä olla mukana! Höntsypesis kaudella v.2021 kustantaa 20€/hlö (sis. kenttävuokrat, varusteet, ei vakuutusta, 2krt voi käydä ilman sitoutumista "tutustumassa").

Maksut suoritetaan suoraan SuomiSportista, linkin ryhmään saat Nimenhuuto ryhmän takaa tai ypa.pesis@gmail.com osoitteesta.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pesiksen ystävät!

 

Lisätietoja:

Mika Laitinen

ypa.pesis@gmail.com