Debyytistä voitto "E-pojille"

27.7.2013


Kesän aikana v.2000 syntyneillä pojilla vahvistettu E-poikien joukkue on harjoitellut pesiksen saloja. Nokian Pyryn joukkkuetta vastaan pelattiin harjoitusottelu to 25.7. Ylöjärvellä ja molemmat jaksot voitettiin ystävyysottelussa.

Pyryn joukkueen ikärakenne on samankaltainen kuin YPAlla. Joukkueessa pelaa myös useita tyttöjä ansiokkaasti. Syksyn aikana on tarkoitus pelata näitä otteluja useampia.

15:sta kesän aikana treenanneesta pojasta oli mukaan ehtinyt 11. Uusi ja ihmeellinen maailma avautui poijlle vähitellen. Ensimmäinen jakso meni ensikertalaisilta YPAlaisilta käsittämättömän hyvin. Se voitettiin 20-5.

Toiselle jaksolle Nokia vaihtoi lukkaria ja YPAn voitto ratkesikin vasta viimeisessä vuoroparissa. Nokia teki siinä avausjuoksunsa, jonka jälkeen YPAkin onnistui vasta juoksun teossa. Aatu Pannula onnistui Ylöjärven kentällä harvinaisessa kunnarilyönnissä ja kun Henri Myllymäki vielä kotiutti hänet oli toinenkin jaksovoitto selvä. Treenin vuoksi jatkettiin peliä vielä kolmanteen paloon asti. Epävirallisiksi luvuiksi tulivat lopulta 4-1 YPAlle.

Aatun lisäksi myös Aaro Lamminsivu onnistui lyömään kunnarin. YPAn parhaana palkittiin joukkueen lukkari Mikko Santanen. Mikon kaksi hienoa kakkosrajaleikkuria säväyttivät kentän reunalla olleita vanhempiakin pelimiehiä. Kakkospalkinnon sai kärkenä pelannut loistavalla liikkeellä ykkösvahtina häärinyt Eemil Tuuli.

Ensi kesänä on tarkoitus lähteä pelaamaan joukolla D-poikien Länsi-Suomen sarjaa.