Miesten edustukselle voitto ja karvas tappio

21.10.2013

4. divisioona jatkui toisella turnauksella Hervannassa.

YPA-RoPo 12-1

Miesten ykkösjoukkueen kausi jatkui toisessa turnauksessa Tamppi areenalla Hervannassa, ensimmäisessä pelissä vastaan asettui RoPo Sastamalasta. Alku minuutit pelattiin tasaisesti, kunnes YPA sai helpottavan osuman ensimmäisen erän lopussa.  Louhimo riisti pallon keskialueella ja iski taululle 1-0 lukemat. Tästä alkoi YPA:n maalikarkelot ja ensimmäiseen erään merkattiin maalit vielä Mäntylälle sekä Ruuskaselle. Toisessa erässä YPA jatkoi siitä mihin jäi ensimmäisessä erässä. Louhimo taiteili hattutempun kahdesta läpiajosta. YPA hallitsi peliä ja sen seurauksena vastustaja joutui rikkomaan. YPA pääsi ylivoimalle ja vahvasti pelissä esiintynyt kapteeni Mäntylä lisäsi johdon 6-0. YPA ansaitsi jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä nopeilla hyökkäyksiin lähdöillä, Kaivola sekä Pettinen laukoi pallon maalin edestä sisään kolmannen erän alussa. YPA:n maalilla torjunut Jokela menetti nollapelin harmillisesti kun RoPo sai iskettyä pallon sisään ajassa 35:14. YPA rokotti kuitenkin nopeasti takaisin ja tulostaululle tehtailtiin loppulukemiksi 12-1, maalit kolmannen erän loppuun merkattiin Kaivolalle, Ruuskaselle,Pettiselle sekä päivän komeimmasta osumasta vastanneelle Aunolalle.

D-kone-YPA 6-3

Päivän toiseen peliin lähdettiin hakemaan voittoa, sillä jokainen sarjapiste tulisi olemaan tärkeä sarjanousua ajatellen. Iltapäivän toisessa ottelussa vastaan asettui Tamperelainen D-kone. Peli lähti liikkeelle taisaisissa merkeissä. YPA:lla oli kuitenkin hankaluuksia hyökkäyksiin lähdöissä, palloa ei meinattu saada hyökkäysalueelle millään, YPA:n sekä ottelun ensimmäinen maali syntyikin karvauksesta, hieman onnekkaastikkin pallo tuli Nenoselle joka ei erehtynyt ja iski YPA:n johtoon. Toisessa erässä YPA sortui kyseenalaisen tuomaritoiminnan seurauksena jäähykierteeseen. Vastustaja tasoitti pelin ylivoimalla 1-1 ja tämän jälkeen nousi 2-1 johtoon. YPA ei tässä vaiheessa vielä jäänyt kaverin varjoon, vaan iski kaksi maalia muutamaan minuuttiin siirtyen jälleen johtoon yhdellä maalilla, maaleista vastasi Louhimo sekä Mäntylä. Tämän jälkeen YPA otti neljä kahdenminuutin rangaistusta ja kaveri pääsi loppujenlopuksi ratkaisemaan ottelun YPA:n sinnittelystä huolimatta. Lopputulos 6-3.

Louhimo 4+2 Mäntylä 3+1 Ruuskanen 2+2 Kaivola 2+1 Pettinen 2+0  Nenonen 1+1 Aunola 1+1 Grönlund 0+2  Leppänen 0+1