02-pojille kolme pistettä viikonloppuna

17.12.2013

Miesten edustuksen pelit siirrettiin liian heikon pelipaikan takia.

Miesten pelit oli ylibuukkauksen takia siirretty jo Raholasta Pirkkahalliin. Pelikentän jäätyä liian pieneksi pienempien poikien futsalturnauksen takia ottelut siirrettiin myöhempään ajankohtaan.

YPA - RoPo 11-4
Ensimmäisessä pelissä vastassa oli vanha tuttu RoPo. Sarjan hännillä olevaa RoPoa vastaan olimme pelanneet jo tällä kaudella voittaen 11-4, joten emme odottaneet tiukkaa kamppailua. Pallo pomppi omituisesti molempiin maaleihin, mutta saimme lopputulokseksi odotetunlaisen 11-4 voiton tälläkin kertaa. Mutta tämähän oli vasta lämmittelyä seuraavaa peliä varten.

SB Luja - YPA 3-3
Toinen peli oli sarjan kärkikamppailu SB Luja - YPA. Yleisö oli hienosti heti pelin alusta asti kannustamassa omiaan. YPA teki ensimmäisen maalin, mutta peli ei kuitenkaan ollut mitenkään meidän hallintaa. Atte teki maalilla muutaman erittäin tärkeän pelastuksen. Myös Lujan maalivahti oli vireessä ja torjui meidän hyviä vetoja. Ajassa 13:49 Luja veti ohi maalin ja takalaidan pompun kautta pallo meni toiselle lujalaiselle joka sai maalin Aten selän taakse. Maali harmitti ja jäädytti meidät, jolloin heti perään Luja siirtyi 2-1 johtoon. Juokkueemme musta hetki jatkui ja ensimmäisen erän loppusekunneilla Luja sai ensimmäisen erän päätöslukemiksi 3-1. Toisessa erässä molemmat joukkueet saivat paljon hyviä vetoja, mutta myös maalivahdit saivat hyviä torjuntoja. Toisessa erässä ei tullut yhtään tilastomerkintää, joten lukemista 3-1 lähdettiin kolmanteen erään. Kolmannessa erän alussa ajassa 2:53 kavennettiin tilanne lukemiksi 3-2, joten kärkikamppailu sai arvoisensa päätöksen. Kapteeni Ronin käsi osui pallon lentoradalle, joten hänet ystävällisesti kutsuttiin tutustumaan rangaistuspenkkiin. Sieltähän oli mukava katsella hienoa peliä, mutta maaleja ei kuitenkaan tullut. Näissä lukemissa menimme pelin viimeiselle minuutille, jolloin Atte poistui maalilta ja aloimme pommittamaan Lujan maalia kuuden miehen voimin. Saimme paljon hyviä vetoja ja viimein 7 sekuntia ennen loppua saimme tasoitettua loppulukemiksi 3-3. Vaikka voittoputkemme katkesikin, niin tänään tasapelikin tuntui voitolta.