Miesten edustuksen voittoputki poikki

10.2.2014

4-divarin huipputasaisen lohkon turnauksesta tasuri ja tappio.

Jokainen putki tulee päättymään joskus, YPA:n miehet ovat keränneet viimeisen kahden kuukauden aikana pelkkiä voittoja sarjapeleistä.

YPA-Nokian KrP 4-4

Lauantaina vastaan asettui Salibandyliigaa pelaavan Nokian Krp:n ''farmijoukkue''. Ensimmäiset minuutit ottelussa painettiin tasaisesti päästä päähän, kunnes YPA otti kaksiminuuttisen ja KrP:n pelaaja pääsi lyömään ylivoimaosumalla nokialaiset johtoon. Vielä ensimmäisen erän lopulla kummatkin osuivat kertaalleen, ensin KrP ja tämän jälkeen YPA:n Sami Pettinen kavensi ''pukukoppimaalilla'' tilanteen 1-2.

Toisen erän maalien teon aloitti YPA:n Ville Räsänen tasoittaen ottelun lukemiin 2-2.Tämän jälkeen KrP teki kyseenalaisen johtomaalin selvästi korkealla mailalla. Tästä ylöjärveläiset sisuuntuivat ja tasoittivat ottelun hetimiten Sami Pettisen ottelun toisella 3-3.
Viimeisessä erässä haettiin maalia pitkään, kunnes erän lopulla YPA:n Jere Nenonen siirsi YPA:n johtoon alivoimalla, saman jäähyn aikana KrP vielä tasoitti ottelun loppulukemiksi 4-4.

YPA-WFT 3-6

Päivän toinenkin ottelu alkoi yllättävän tasaisissa merkeissä. YPA ei ehkä lähtenyt parhaimmalla jalalla päivän toiseen otteluun. Tämän seurauksena WFT pääsikin iskemään avausosuman ensimmäisessä erässä. YPA tasoitti kuitenkin ottelun nopeasti. Teemu Leppänen tasoitti tilanteeksi 1-1.

Toisessä erässä YPA meni ensiksi johtoon Jere Nenosen maalilla, tämän jälkeen YPA:n puolustuspelaaminen romahti. Valkeakoskelaiset iskivät kolme maalia viiteen minuuttiin ja tilanne  oli 2-4.

Vihdoin kolmannessa erässä WFT:n kahden ensimmäisen erän kova pelaaminen alkoi näkyä vastustajan jalassa. YPA alkoi hallitsemaan ottelua täysin. YPA:n puolustaessa kuitenkin edelleen huolimattomasti vastustaja sai jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä. Maalivahti Joakim Lindqvist piti YPA:n vielä iskuetäisyydellä, kunnes joutui antautumaan tilanteeksi  2-5.

YPA yritti vielä saada tasoituksen aikaan ilman maalivahtia, Miika Ruuskanen kavensikin ottelun 3-5. WFT oli kuitenkin tänään vahvempi ja iski vielä tyhjään maaliin lopputulokseksi 3-6.