Manse haki pisteet Koulupuistosta

1.6.2005

YPA hävisi keskiviikkona Manse PP:lle naisten maakuntasarjassa lukemin 0-2 (3-15, 3-7). Ottelun ratkaisijoiksi nousivat Mansen superpesiskokemusta omaava trio Hannamari Kaario, Heidi Härmä ja Minna Elonheimo.

Ensimmäisen jakson YPA:n ulkopeli oli heikkoa ja vieraat takoivatkin taululle 15 juoksua. Sisällä YPA:n tilanteiden rakentelu kuitenkin sujui ja kolmostilanteita saatiin mukavasti aikaiseksi. Kotiutuslyönnit eivät kuitenkaan onnistuneet toivotusti ja aikaan saatiin vain kolme juoksua, vaikka paikkoja oli lyödä vaikka saman verran kuin vastustaja. Näin ollen Manse vei ensimmäisen jakson selkein lukemin.

Toisella jaksolla YPA ryhdistäytyi ulkona, mutta siitä huolimatta Manse repäisi heti ensimmäisessä vuorossa viisi juoksua YPA:n saatua aikaiseksi omalla lyötnivuorollaan vain yhden. Hannamari Kaario kiersi kunnarin lyötyään pallon takaa läpi ja YPA ei saanut enää etumatkaa kiinni.

Toisen jakson sisäpeli sujui täysin päinvastoin kuin ensimmäisellä jaksolla. Vaihtotilanteet olivat erittäin vaikeita ja kolmostilanteita saatiin aikaiseksi vain muutamia. Nämä muutamat tilanteet tosin saatiin melkein kaikki hyödynnettyä, jälleen tuloksena kolme juoksua. Koko kauden YPA:n naisten sisäpeli on mennyt toisella jaksolla täysin lukkoon, eikä tilanteita ole pystytty luomaan. Mistä löytyisi lääke tähän vaivaan?

YPA:n tilastot (lyödyt/tuodut):

Maiju Helenius 1/1, Elsa Hietaniemi 0/0, Sanna Juutila 0/0, Ruusu Kallio 0/0, Heini Karjalainen 1/0, Maiju Koivunen 0/1, Anna Kovero 1/0, Noora Löytty 0/1, Eija Mäki 0/2, Marjo Nieminen 1/0, Kati Palo 0/0, Susanna Tölkkö 1/1

YPA:n palkitut

I Sanna Juutila, II Maiju Koivunen