YPan D95-henkilöt junnujen alueloppuhuipentumaan!

31.3.2008

Raholassa pelattiin su 30.3. ikäluokan 95(pojat) alemman loppusarjan viimeinen kierros, jonka jälkeen alemman loppusarjan ykkönen ja kakkonen pelasivat ylemmän loppusarjan kolmosta ja nelosta vastaan.

Ypa voitti alemman loppusarjan ja sai näin vastaansa "ylemmästä" sarjan nelosen Suodenniemen. Peli oli hienokseltaan Ypan hallinnassa. Ensimmäisen erän jälkeen taululla loistivat YPan johtoluvut 2-1.

Ottelun ratkaisuksi nousi toinen erä, jossa YPan Henrik Puumala teki maalit kahden sekunnin välein. "Henen" saldo oli pelistä muutenkin 3+1.

Viimeisellä minuutilla Suodenniemi onnistui kaventamaan loppuluvut neljään kahteen. YPan joukkue sai siis kaudelleen "jatkoaikaa". Pelit jatkuvat Turussa kahden viikon päästä. Siellä mittelevät voimiaan Länsirannikon ja Sisä-Suomen alueen neljä parasta joukkuetta.