YPA:n naiset lisäsivät pisteitä tililleen

16.6.2008

YPA:n naiset taistelivat pesäpallossa toisen voittonsa sunnuntaina 15.6. Koulupuiston kentällä.

Ottelu päättyi lukemin 2-1 (6-4, 5-11, 3-2). Vastassa oli vanhoja tuttuja Hämeenkyröstä. Vastustajan kokoonpanossa oli mukana muutama YPA:n kasvattikin: Teija Heiskanen ja Mari Ihamuotila.

Taitaa se iloisuus ja hauskanpito olla YPA:n naisten joukkueen yksi vahvoista piirteistä. Peli kulkee kun on hauskaa, tämän saattoi huomata ensimmäisellä jaksolla ja supervuorossa. Toisella jaksolla kotijoukkueen päät olivat hieman painuksissa, mutta taistelutahto nosti päät takaisin korkeuksiin. Ja supervuoron jälkeen lähdettiin iloisin mielin kentältä.

YPA:n johtokunnalla on tapana muistaa keväisin tuoreita ylioppilaita ja valmistuneita. Sunnuntain pelissä kirjekuoret saivat: Eija Mäki, Noora Määttä sekä Hanna Ruuska.

YPA:n tilastot (lyödyt/tuodut):

Merja Halmetoja 0/2, Reetta Kankare 1/4, Maiju Koivunen 2/1, Noora Löytty 2/0, Jonna Mäkelä 1/1, Eija Mäki 1/2, Noora Määttä 0/1, Marjo Nieminen 2/0, Hanna Ruuska 1/1, Elina Sonne 0/2

YPA:n palkitut: