Naisten pelimatka Saarijärvelle peruttiin

7.7.2008

Pesisnaisten su 6.7. ohjelmaan merkitty ottelu Saarijärvi-YPA jouduttiin siirtämään sairastumisten vuoksi. Uusi pelipäivä ei vielä ole tiedossa. Edellisenä sunnuntaina naisten vierasmatkalta Saarijärvelle mukaan ei saatu sarjapisteitä.

Sunnuntaina 29.6. pelattu ottelu Saarijärvi-YPA päättyi kotijoukkueen hyväksi lukemin 2-0 (6-5, 9-6). YPA hallitsi ottelua selvästi molempien jaksojen alkupuoliskoilla, mutta kotijoukkueen kiri riitti jättämään pisteet Saarijärvelle. Molemmilla jaksoilla SaPu nousi voittoon vasta viimeisessä sisävuorossaan. Lukkarina YPA:lla hääri lautasen ääressä pitkästä aikaa Elina Sonne, joka tuurasi flunssaista Hanna Ruuskaa. Hanna hoiti ottelussa jokerilyöjän tehtäviä lyöden kaksi juoksua.

YPA:n tilastot:

Reetta Kankare 0/4, Heini Karjalainen 0/3, Maiju Koivunen 1/0, Noora Löytty 1/0, Kaisa Marttila 0/3, Eija Mäki 2/0, Marjo Nieminen 1/1, Hanna Ruuska 2/0, Elina Sonne 4/0

YPA:n palkitut: