-96 pojat voitokkaita, -95"pojat" eivät

1.11.2008


Vammalan turnaus meni paremmin kuin hyvin.Molemmista peleistä voitto. Toisin sujuivat 95-poikien pelit.

Turnauksen ekaan peliin astui askiin vastaan tutuakin tutumpi joukkue NoPS pantterit. NoPS on ollut meille aina kova vastus ja pelit ovat olleet tiukkoja mutta nyt meidän pojat olivat taidokkaampia viimeistelyssä ja ottivat ansaitun 5-3 voiton. Tästä pelistä maininnan arvoinen asia on että noustiin hienosti 0-2 tappio asemasta voittoon.

Toinen peli Ilvestä vastaan taas oli armotonta vääntöä ja tuskaa oman pään pelaamisen osalta Ilves kiri koko ajan aivan rinnalla kuitenkin aina maalin tai kaksi jäljessä vasta kolmas erä toi poikien pelaamiseen helpotusta ja voitto tuli suuri numeroisesti 12-7. liekö pojilla ennakkoon mielessä helpohko edellisen turnauksen voitto Ilveksestä 14-2. Ilves näytti taistelu tahtonsa ja pisti meidät todella ahtaalle. Loppunumerot eivät kerro kaikkea pelin kulusta toivottavasti tämä pisti pojat ajattelemaa. lainaan tähän Tamin teesiä 80% keskittyminen vastaa 50% suoritusta.

95-pojat järjestivät myös sunnuntaina turnauksen Ylöjärven liikuntahallissa. Pelit menivät sikäli alavirteisesti, että molemmat pelit hävittiin. Ensimmäisessä ottelussa KU-68 sai himoitsemansa päänahan Ypasta 3-2 ja toisessa pelissä vastaan tuli AC Nokia, joka lienee lohkon vahvin joukkue. Häviöstä 7-5 huolimatta pelistä jäi hyvä maku. Kolmen maalin takaa-ajoasemasta onnistuttiin nousemaan tasoihin. Ylivoimalla Ac Nokia onnistui kuitenkin karkaamaan tavoittamattomaan voittoon.

Sunnuntain pelien tuloksien vuoksi on todennäköistä, että Ypa jatkaa pelejään alemmassa loppusarjassa, jollei saa viimeisessä turnauksessa apuja muilta ja onnistuu voittamaan SuodU:n tarpeeksi suurinumeroisesti.