95-"pojat" alempaan loppusarjaan

17.11.2008

Viimeinen alkusarjan turnaus pelattiin Vammalassa. Eka peli hävittin SuodU:lle 8-2 ja toisessa voitettiin Pirkat 14-7.

Vammalan turnauksessa peli ailahteli. Suodenniemipelissä ratkaisu syntyi toisessa erässä, jossa peli hävittiin 6-1. Pirkkalapeliä johdettiin kahden erän jälkeen 10-1 ja viimeinen erä hävittiin 6-4.

Turnauksen tehopelaajia olivat Henry Närvänen (4+2) ja Janne Rissanen (3+2). Epätasaisesti pelanneesta puolustuksesta onnistui Teemu Leppänen (2+0).

Alemmassa loppusarjassa pelaa kahdeksan joukkuetta ja nyt YPan joukkue joutuu tien päälle. Ensimmäinen reissu on jo kahden viikon päästä Jyväskylään. Jatkossa vastustajia löytyy myös Riihimäeltä ja Vammalasta. Lisäksi on vastassa tutut joukkueet KU-68 ja Pirkat.