-96 pojat Raholassa

16.12.2008

Sunnuntaina 14/12 ratkaistiin lohkon kolmen kärki joukkueen kesken pääsystä ylempään loppusarjaan

Ekaan peliin classicia vastaan lähdettiin taistelemaan voitosta. Koska vain voitto antaisi meille mahdollisuuden nousuun ylempään loppusarjaan. Liekö pojilla lyijyä jaloissa mutta jäimme ekassa erässä pahasti jalkoihin ja classic tyylitteli ekassa erässä taululle tylyt 6-0 lukemat. Toiseen erään saimme unelma alun vain 47 sekunnin pelin jälkeen Niko pääsi heiluttamaan verkkoja. Tämä loi uskoa omaan tekemiseen ja saimme aika ajoin melkoista myllytystä vastustajan päätyyn mutta classic puolusti hyvin emmekä päässeet kuin kahden maalin päähän kovasta yrityksestä huolimatta. Toka erä meille kuitenkin 5-2. Kolmas erä meni classicille 2-1. lopputuloksen ollessa classicille 10-6. Mutta tässä näimme mitä huippujoukkueen kaatoon tarvitaan meidän tasoiselta joukkueelta ekan erän kun voisi pyyhkiä pois niin tilannehan olisi ollut aivan toinen. Oppia ikä kaikki.  Kahdella maalillaan Niko ja Aapo olivat meidän tehokkaimmat pelaajat.

Toinen peli Ropoa vastaan alkoi samoissa merkeissä kuin ekakin vastustaja teki maalin meitä vastaan jo 43 sekunnin pelin jälkeen ja kolmen peliminuutin jälkeen peli oli 2-0. Tämä hieman herätti joukkuetta ja pääsimme peliin mukaan samppa pääsi erän lopussa yrittämään vielä tasoitusta rankarista ja onnistuikin siinä tuttuun rauhalliseen ja varmaan tyyliinsä erä päättyi tasan 4-4 Toisessa erässä saimme tehtyä pari maalia vastustajan viittä vastaan ja alkoi näyttää siltä että pojilta alkoi kunto ja usko loppumaan. Kolmas erä oli meiltä tuskaista rimpuilua ja RoPo tyylitteli ansaittuun voittoon ollen meitä selvästi parempi 12-7. Samppa oli meidän tehokkain tässä pelissä 3 maalillaan.

Tappiot peleissä tietävät sitä että jatkopeleihin lähdemme alemman loppusarjan kautta.