D-96 pojat Janakkalassa

25.1.2009

Vain viikko väliä edellisestä turnauksesta

Peli alkoi jo kello 10 joten aikainen herätys oli kaikilla ollut. Ekaan peliin lähdettiin aika varovaisesti ja tunnustellen ja vastustaja menikin ekan erän loppupuolella johtoon.Toiseen erään saatiin jo jalkojakin mukaan ja hyökkäykset pyörimään vastustajan päädyssä erä kirjattiin ypalle 3-0. Kolmanteen erään lähdettiin siitä mihin tokassa jäätiin eli pidettiin oma puolustus tiukkana ja vasta iskuilla tarvittavat maalit erä Ypalle 3-1 ja koko peli Ypa-Scu 6-2. Tehopojat Nikke 2+1 ja Anssi 2+0.

Toinen peli tiedettiin vaikeaksi olihan meiltä kuusi poikaa sairaslistoilla. Lähdimme suunitelman mukaan tiukalla mies vartioinnilla liikkeelle ja saimme hyvän alun jo 20 sekunnin pelin jälkeen Kooveen verkko heiluu. Mutta pieni herpaantuminen omassa päässä ja koovee tasoittaa 59 sekunnin pelin jälkeen. Musta hetki koettiin ekan erän loppupuolella reiluun minuuttiin vastustaja latoo kolme maalia ja poikien päreet alkavat palaa.Keskittyminen itse peliin kärsii ja tulos on sen mukainen vastustaja tekee tasaisesti maaleja meidän puristaessa mailaa. Koovee voittaa ansaitusti 10-4. Tehopoikana voisi mainita Anssin 1+1