Miehille kirvelevä tappio ja voitto

8.2.2009

Sunnuntain turnauksessa miehet kartuttivat pistetiliään, mutta sarakkeeseen merkattiin myös tappio.

YPA-Warriors 2-3

Banditos-YPA 3-5

YPA hävisi niukasti sarjakakkoselle jäähyjen värittämässä ottelussa. YPAlaiset kuluttivat jäähypenkkiä yhteensä kymmenen minuutin ajan. Jäähyjen lisäksi Warriorsille tuomittiin myös rankkari, jonka Ville Jokela hienosti torjui. Pelitapahtumiltaan ottelu oli tasainen, vaikka YPAlaiset istuivatkin liikaa jäähyllä. Alivoimapelaaminen tosin oli uomissaan, sillä maaleja jäähyjen aikana ei YPA:n verkkoon lirunut. Ottelussa kunnostautui molari Villen lisäksi Juha Vainiola tehoilla 1+1.

Toinen ottelu olikin sitten YPAlaisten hallussa alusta loppuun. Tulos hieman mairittelee Banditosia, jotka toisessa ja kolmannessa erässä hieman siistivät lukemia 4-0 hävitun ensimmäisen erän jälkeen. Ottelussa vahvasti esiintyivät Simo Sinkkonen (2+0) ja Jaakko Niemi (0+2), sekä Jesse Lähteenmäki (0+2). Muita maalareita olivat Olli Louhimo, Ville Vento ja Mikko Välisaari.