kaukajärven turnaus D-96 pojilla

15.2.2009

Harvinainen turnaus tämän ikäisille. Pelit alkoivat klo 16 ja viimeinen klo 19.

Eka peli Ilvestä vastaan lähdettiin tarkalla oman pään pelaamisella ja siinä onnistuttiin mainiosti. Tarkkaa ja ehkä hieman varovaista tunnustelua koko eka erä aivan vuíimeisillä minuuteilla saimme avaus maalin aikaiseksi. Hannekselle muutama hyvä torjunta. Toiseen erään lisäsimme tempoa ja jo ensimmäisestä hyökkäyksestä pallo vastustajan verkkoon. pojat rupesivat pelaamaan vapautuneemmin ja hyökkäykset vyöryivät vastustamattomasti kohti vastustajan maalia kerta toisensa jälkeen ja siinä sivussa maaliverkko heilui mukavasti erä meille 4-0. Viimeiseen erään lähdettiin samalla temmolla ja vastustajan verkko heilui jo kuuden sekunnin jälkeen.Harmittavasti vastustaja pääsi tuikkaamaan hyvän hyökkäyksen päätteeksi maalin ja Hanneksen nolla peli särkyi. Tästä pojat sisuuntuneena ja vastustajan luovuttaessa pelin avaimet meille tulostaululla komeili tylyt lukemat ja peli katkaistiin ennen aikojaan. Ypa - Ilves 13-1. Huomioitavaa!! meidän molarille Hannekselle eka syöttö piste. Muut tehopelaajat Santeri 3+3 , Niko 2+2 ja Latosaaren Toni 2+1

Toka peli olikin sitten aivan eri maata olihan vastassa Trackers joka kärsi kirvelevän tappion meitä vastaan Hämeenlinnassa. Trackers tulikin hurjalla temmolla ja pojat joutuivat puolustus kannalle ja siitähän ei hyvä seuraa jos vastustaja myllyttää koko ajan eka erä vastustajalle 4-0 ja tästä tuskastuneena pojat rupesivat taas keskittymään epä olennaiseen. Onneksi toisen erän alkuun saimme maalin ja luulimme pääsevän peliin mukaan mutta mitä vielä vastustaja takoo kolme maalia. Tilanteen ollessa 21 pelimiinuutin kohdalla 7-1. Mutta sitten tapahtui jotain ja pojat rupesivat taistelemaan ja seuraavat neljä maalia teki Ypa ja nousi jo kahden maalin päähän. Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä ja se olisi voinut kääntyä kummaale vaan minun laskujen mukaan meillä oli ainakin kaksi tolppa laukausta ja monta muutakin paikkaa mistä lyödä peli tasoihin mutta kun ei niin ei. Täytyy tunnustaa että kyllä vastustajallakin oli hyviä paikkoja mutta Hannes oli taas huikeassa vireessä ja napsi pallot varmasti. Kolmas erä 1-1 ja koko peli Trackers - YPA 8-6. Tehopelaaja Niko 3+0 muut jakautuivat tasaisesti koko joukkueelle. Tappiosta huolimatta jäi hyvä maku poikien noususta 7-1 tilanteesta ja osoittaen että mitään ei ole hävitty ennenkuin loppusummeri soi. Iso kiitos pojille taistelusta.