D-96 pojat vaajakoskella

14.3.2009

Tärkeä ensimmäinen peli KooVeeta vastaan.

Pelin tärkeys tiedostettiin ja pojat aloittivat hyvin tarkasti puolustaen. Peli eteni tasaisesti koko ensimmäisen erän tilanteita riitti molemmissa päissä. Pojat menivät 1-0 johtoon vajaan yhdeksän minuutin pelin jälkeen koovee kuittasi nopeasti tasoihin ja eka erä päättyi 1-1. Tokaan erään koovee löi lisää löylyä ja pojat olivat helisemässä vain Hanneksen upeat torjunnat pitivät lukemat siedettävinä. Toisen erän koovee vei 3-0. kolmas erä alkoi meiltä hyvin ja saimme heti alkuun kavennuksen mutta kooveen viides maali erän seitsämännellä minuutilla oli pojille liikaa ja ote kirposi pelistä sekä keskittyminen itse pelaamisesta herpaantui. Koovee teki viidessä minuutissa neljä maalia meidän pelaajien katsellessa joten se oli siinä. Näin ollen saamme heittää hyvästit alueloppuhuipentumaan karsimaan pääsystä. Parempi joukkue voitti ansaitusti 9-2. Ottelun ehdottomasti paras pelaaja meiltä oli maalivahti Hannes.

Toinen peli Ilvestä vastaan alkoi myös väkinäisesti mutta kuitenkin meidän hallinnassa. Tuska helpottui pelin edetessä ja toisessa sekä kolmannessa erässä nähtiin muutamia maukkaita hyökkäys kuvioita. Peli päättyi poikien 8-2 voittoon. Tehopelaajana hääri Aapo 3+0.

Viikon päästä pelaamme kauden viimeiset sarjapelit Vaajakoskella.