C-94 Seinäjoella pronssille

5.5.2009

Viikonloppuna C-94 pojat kävivät Hese cupissa ottamassa mittaa Pohjanmaan pojista.

Seinäjoen Hesburger-cup on yksi Suomen suurimmista salibandyturnauksista. Ensimmäiseksi pojat kohtasivat Seinäjoen Peliveljien joukkueen. SPV meni johtoon ensimmäisessä erässä, mutta YPA aloitti kovan prässin ja toisen erän maalilla peli päättyi 1-1.
Toinen peli oli Jyväskylän Happeeta vastaan. Peli alkoi traagisesti, kun Happee meni ensimmäisessä vaihdossa 0-1 johtoon. YPAn pojat eivät siitä häkeltyneet, vaan aloittivat kovan yläkarvauksen ja nousi pian tasoihin. Toinen YPAn maaleista kelpaisi vaikka oppikirjaan. Tiitus ja Juho karvasivat pallon Happeen maalintakana, jonka jälkeen suora syöttö maalille nousseelle Rikulle ja tilanne 2-1. Toinen erä pelattiin lähes kokonaan Happeen kenttäpuoliskolla ja 3-1 voitto.
Kolmas peli oli sitten trilleri. YPA tarvitsi tasapelin finaaliin menoa varten. Tikkakosken Pallo pelasi hyvin samanlaista peliä kuin mekin ja sen lisäksi heiltä löytyi nopeata vastaiskuvoimaa, jonka avulla he menivät eka erässä 0-1 johtoon. Toisessa erässä oli kummallakin joukkueella paikkansa. Onneksi maalivahtimme Marko piti meidät pystyssä. Lopussa maalivahti pois ja yritimme kuudella pelaajalla ratkaisua. Valitettavasti tolppalaukaus ei riittänyt. Tappio 0-1.
Pronssiottelun YPA hoiti rutiinilla, vaikka lopussa vastustaja Happee käväisi vielä tasoissa, mutta Ollin viime hetken maali ratkaisi pronssimitalit.