D-96 pojat Toukoturnauksessa

26.5.2009


Loistava kauden päätös pojilta. B-finaalin voitto.

Kauden viimeinen turnaus Naantalissa oli pojilta loistava suoritus. Onnistumisia tuli varmasti kaikille ja näin hyvä mieli kaudesta. Ensimmäiseen peliin vastustajaksi tuli Tapanilan erän D-95 eagles mikä alkuun tuntui vähän keskusteluttavan kun heillä oli vielä yksi yli-ikäinenkin joukkueessa mutta annas olla pojat taistelivat hurjasti ja pelasivat tasapelin 2-2. Tärkeä piste jatkoa ajatellen. Toiseen peliin vastustajaksi paikallinen Maskun D-96 joukkue mikä tiedettiin kovaksi ja niinhän siinä kävi että häviö 5-0 tuli siitä pelistä. Ehkä pienoinen hyvän olon tunne jäi Tapanilan erän voitosta takaraivoon sillä virheitä sattui monelle pelaajalle ja vastustaja rankaisi niistä armotta. Täytyy kyllä sanoa että hyvistä paikoistakin meidän maalin teko yritykset eivät menneet perille eli onni ei ollut meidän puolella.

Lohkon kolmanteen peliin vastaan tuli Tps Jaguars panoksena välierä paikka voitolla varmistuisi välieräpaikka. Pojilta jälleen hienoa peliä Tps jäi jalkoihin alun tunnustelun jälkeen tulos 7-0 meille ei jätä selittelyille sijaa.

Välierään saimme vastaan Sb Naantalin valkoisen Tästä kehittyikin melkoinen trilleri. Vastustaja painoi peliä meidän päähän jatkuvalla syötöllä mutta meidän joukkue puolustaminen tässä pelissä oli mallikasta ja onnistuimme pitämään maali lukemat siedettävinä.Käännekohta pelissä oli kun saimme kammettua itsemme 5-5 tasoihin vähän ennen peliajan loppua, vaikka edellisen tasoituksen 3-3 jälkeen tuli meille musta hetki vastustajan iskettyä pari maalia nopeasti ei poikien selkä suoristunut missään vaiheessa vaan yritystä oli loppuun asti. Tasapeliin pääyynyt ottelu meni rangaistus laukaus kisaan jossa veri punnittiin. Meidän pojat olivat jäätäviä suorituksissaan ja Hannes maalissa loisti jälleen kerran. Voitto meille 6-5 ja B-Finaali edessä.

B- finaalin vastustaja West coast sherifs oli viime kauden alueloppuhuipentumassa otellut joukkue joten vastus oli kovaa luokkaa. Pojista aisti kuitenkin välierän makean voiton jälkeen että meitä ei pysäytä mikään ja niinhän siinä kävi että B- Finaali voitettiin ja millä pelillä vaikka vastustaja myllytti niin pystyttiin koko ajan olemaan hieman edellä ja luomaan tärkeillä hetkillä maalinteko paikkoja ja myös maaleja. koko joukkueen hienon esityksen ja yhteispelin niin kentällä kuin vaihtopenkillä ansiosta voitto kirjattiin meille 6-3 lukemin.

Kausi oli näin hieno päättää. Turnauksen parhaita oli koko joukkue niin valmentajia + huoltojoukkoja ja vanhempia myöten.