YPan D-"pojille" niukka voitto Hämeenkyröstä

7.8.2009


Ypa palasi voittojen tielle to 6.8. Hämeenkyrössä pelatussa pelissä. Todella jännittävässä ja tasaisessa pelissä eka jakso päättyi Ypalle 8-7 ja toinen pelattiin tasan 6-6.

Peli oli tyypillinen junioripeli, jossa vuorot olivat molemmilla joukkueilla kovin vaihtelevat. Ypa aloitti vahvasti tehden ensimmäisessä vuorossa kaikki jakson kahdeksan juoksua. Kohtalon hetkeksi oli muodostua Räpsän toinen vuoro, jolloin se onnistui kotiutuksessa kuudesti. (Välillä lukkarinkin avustuksella) Jakso päättyi kuitenkin molempien joukkueiden nollavuoroon ja voitto Ypalle.

Toisella jaksolla juoksut jakaantuivat molemmilla joukkueilla tasaisemmin. Ypa oli koko ajan niukasti edellä. Räpsä kuroi tasoittavallaan eron kiinni tai oli juoksun jäljessä. Ottelun viime hetkillä paikalliskamppailun jännitys ja kiihko oli nousta liian korkealle Ypan pelinjohdossa. Kolmas palo saatiin aikaiseksi 6-6 tilanteessa ja kauden ensimmäinen 1-0 voitto oli tosiasia.

Ypan parhaina palkittiin Antti Parkkinen ja Ville Sippola. Janne- Markus Onnela debytoi toisella jaksolla lupaavasti lukkarina. Ypan pelit jatkuvat la 15.8. ja su 16.8. kotipeleillä Ulvilaa ja Hämeenkyröä vastaan.

Ypan tehot (lyödyt/tuodut): Tiia Leppänen 1/1, Teemu Leppänen 1/2, Jarno Tapiainen 1/0, Antti Parkkinen 1+2/3, Johannes Alila 1/2, Janne-Markus Onnela 1/0, Antti Kemppi 0/1, Ville Sippola 3/1, Antti Uusikartano 0/2, Jere Näräkkä 2/1, Emilia Lahtinen 0/1, Laura Salonen 0/0. 1 juoksu vapaataipaleena.