YPA taas lohkon kärkeen

12.8.2009

YPA-FC Polla 5-4

Otteluun ei saatu parasta kokonpanoa tällä kertaa, mutta hyvin homma hoidettiin tälläkin kokoonpanolla.

Hyvää peliä taas ensimmäiset 30' sitten notkahdus ja pelin tempo laski. Vastustaja käytti armotta meidän tilannetta hyväkseen ja lateli nopeasti  toisella jaksolla maaleja, mutta ei päässyt kuin maalin päähän YPA ja täyspotti kolahti YPA plakkariin ja taas ollaan kärjessä, kylläkin vain yhdellä pisteellä.

Ensimmäinen jakso oli todelle kiitettävän tehokasta peliä, 3-0 ja peliä pelattu vasta 9'. Tässä oli varmaankin syy pelitason laskemiseen jatkossa, kun joukkue tuudittautui jo helppoon voittoon.

Toisella jaksolla olimmekin sitten aika hukassa välillä ja jouduimme rikkomaan muutamaan otteeseen lähes rankkarialueella ja siitä vastustaja rankaisi kahdesti. Todella komeita ja tulisia vapareita ja pallo verkon perille ja tilanne olikin yhtäkkiä vain maalin johto. Tilanne 4-3 kun peliä oli pelattu 48'. Sitten Salo  kävi kuittaamassa "voittomaalin" Huumosen hienosta syötöstä. Kerran vielä Polla kavensi maalin päähän, mutta siihen eväät sitten loppuikin. Ottelu YPA 5-4

Edellisessä pelissä kävi samoin kuin nytkin., silloin hyvä peli kesti 20' nyt sentään pelasimme 30' hyvää peliä. Jos tämä suuntaus jatkuu niin se tietää hyvää loppupeleille, voimme pelata hyvää peliä lähes koko ottelun ajan, suunta on ihan oikea. Ihan oikeesti, meidän pitää pystyä pelaamaan tasaisia otteluita eikä näitä "romahduksia" saa tulla jatkossa. Akseli Huumonen/Kiuru toimi tässä pelissä hienosti!

YPA: 7', 9' Kiuru  (Huumonen, Huumonen), 5', 35' Huumonen  (Kiuru, rp), 65' Salo, (Huumonen