Ypan D-"pojille" tiukat voitot viikonlopun peleistä.

17.8.2009


Lauantaina kaatui Ulvila 2-1 (11-9,3-16,6-4) ja sunnuntaina Hämeenkyrö 2-1 (0-2, 13-3,2-1) kotiotteluissa.

Viikonloppuna päästiin nauttimaan vaihtelevasta säästä kotiotteluissa. Lauantain yli kolme tuntia kestänyt peli pelattiin auringon paisteessa ja sunnuntain peli pienessä tihkusateessa.

Lauantain ensimmäisen jakson voitto varmistui vasta tasoittavalla vuorolla Johannes Alilan lyödessä Ylöjärven kentälle harvinaisen kunnarin. Toinen jakso menikin puhtaasti ulvilalaisten toiveiden mukaisesti. Superissa Ypa aloitti sisältä ja onnistui lyömään kuusi juoksua. Tasoittavallaan Ulvila aloitti vahvasti ja sai jo aikaan neljä juoksua, kunnes Ypa teki vaadittavat palot. YPan parhaina palkittiin Antti Parkkinen ja Jarno Tapiainen.

Sunnuntain peli oli eka jaksolla sään lisäksikin erilainen kuin lauantain. Eka jakso meni Hämeenkyrölle 2-0 kolmessa vartissa. Toisella jaksolla YPa sai sisäpelinsä kohdalleen ja vei sen 13-3 Hämeenkyrön jättäessä viimeisen tasoittavan käyttämättä. Superissa Räpsä löi ensin tehden juoksun. Tasoittavallaan Ypan palkitut Antti Parkkinen ja Joona Parviainen löivät juoksun ja Hämeenkyrö joutui tunnustamaan jo kolmannen kerrran Ypan paremmaksi.

Voitoista huolimatta on hyvin todennäköistä, että sarjassa Räpsä on Ypan edellä. Lopullinen sijoitus määräytyy Ulvilan pelatessa vielä Ypaa ja Räpsää vastaan. Ennakkokaavailuista poiketen viimeinen peli Ulvilassa pelataan jo ke 19.8.  klo 18. Lähtö Vapaa-Valinnan takapihalta klo 15.30 jälkeen kuskien toiveet huomioiden.