d-"pojille" tappio kauden päätöspelissä

20.8.2009


Joukkue päätti kauden ke 19.8. Ulvilassa tappiollisesti. Kauden kenties heikointa lyöntipeliä esittänyt joukkue hävisi jaksot 6-3 ja 5-1.

Ottelu alkoi hyvin Ulvilan jäädessä ensimmäisellä sisävuorollaan nollille. Omalla sisävuorolla saatiin aikaan yksi juoksu, mutta otteissa oli hermostuneisuutta ja kipsi ei sulanut koko ottelun aikana. Vasta toisella jaksolla oli jo merkkejä kipsin murenemisesta, mutta sorruttaessa lahjapaloihin ei peli koskaan lähtenyt kunnolla sisäpelissä liikkeelle. Ulkopeli oli kohtalaista.

Ypasta palkittiin Laura Salonen ja Aki Heittola. Sisäpelin tehot (lyödyt/tuodut): Tiia Leppänen 1/1, Antti Salonen 1/0, Antti Parkkinen 0/1, Antti Uusikartano 1/1, Johannes Alila 0/1, Harhalla 1.

Alemman loppusarjan saldoksi jäi näin ollen neljästä joukkueesta toiseksi viimeinen sija, vaikka joukkue ei hävinnyt kaksinkertaisessa sarjassa kuin kahdesti.

Tulevalla kaudella joukkue vanhenee suurimmalta osin C-ikäisiin ja se vaatinee pohdintaa jatkosta. Joukkueen pelaajien ja vanhempien päätöspalaveri pidetään jossain vaiheessa syksyllä. Ennemmin on kuitenkin odotettavissa koko pesispuolen päätöstilaisuus palkintoineen. Lisäksi tarjoutunee mahdollisuus päättää kausi voitollisesti pelaamalla peli vanhempia vastaan.( Joukkueen pj ja ylijäämäpelaajat toimivat ottelussa tuomareina ;-)