Viikonlopun peleistä kolmelle joukkueelle kolme pistettä

20.10.2009


A-Pojat voittivat toisen pelinsä Mäntässä lauantaina, kakkosjoukkue pelasi kotihallissa toisen pelinsä tasan ja naisten aloituksessa Hämeenkyrössä tappiot.

A-poikien pelit:
Tampereen Classic  - YPa  5 - 6
Peli oli hyvä tunnetasolla alusta loppuun. Maaleja tehtiin vuorotahtiin  kolmannen erän alkuun asti tilanteeseen, jossa YPa oli maalin tappiolla.  Aikalisän jälkeen tiivistettiin kahteen ketjuun, joka oli pelin käännekohta. YPa tasoitti pelin, mutta ottelun viimeisellä minuutilla sai vielä jäähyn. Sekään poikien uskoa ei katkaissut, vaan joukkue teki maalin alivoimalla 30 sekuntia ennen ottelun loppua. Tästä pelistä ”jannut” saivat aimo annoksen lisää itseluottamusta selvittäen mm. kaksi kertaa viisi vastaan kolme tilanteen alivoimalla takaiskuitta
Ypa - Nokian Krp  2 - 7
Vastustaja oli kenties sarjan paras joukkue. He tekivät hienoja pelikuvioita, mutta YPan pojat taistelivat uhrautuen laukauksien eteen ja pysyivät hyvin sovitussa pelisysteemissä, oman pään puolustuksessa ja nopeissa vastahyökkäyksissä. Maalivahti Riku Räisäselle tuli noin 50 laukausta. Hän piti joukkueen pelissä ja muut taistelivat isolla sydämellä. Joukkueen toimihenkilöt olivat tyytyväisiä joukkueen esityksiin.
Joukkueen onnistujat: Lauri (piti palloa hallussaan taidolla ja jakeli loistavia syöttöjä), huippu maalivahti Riku Räisänen ja pakeista Topi, Eero ja Heikki. Miesten nuorisoketju (Mikko V. 3+0 , Olli 2+1 , Jesse 1+1 , Lauri 0+2) oli liekeissä. Se teki YPan kahdeksasta maalista kuusi. Muut tehopelaajat: Rasmus 1+1, Jesse T. 1+0 ja Eero 0+2

 YPan miesten kakkosjoukkueen kauden avausottelu oli Nokian Torpedoa vastaan.
YPa siirtyi jo ajassa 0:36 2-0 johtoon ja ensimmäisen erän jälkeen
lukemat olivat YPan hyväksi 5-2.Tämän jälkeen peli hajosi ja lopulta
taululla olivat lukemat 7-7. Sami Pettinen viimeisteli neljä maalia.
Toinen ottelu oli Ikaalisten Urheilijoita vastaan, jossa joukkuepelistä
ei ollut tietoakaan toisin kuin vastustajalla, joka vei ansaitun 12-2
voiton Ikaalisiin.

Naisten kausi lähti käyntiin sunnuntaina Hämeenkyrössä. Uusia pelaajia on tullut paljon ja osanotto pelissä oli loistava. Toisaalta edellisen kauden porukkaa on jäänyt paljon pois. Maalivahdin jättäydyttyä pois yksi hyökkääjistä siirtyi kylmiltään maalivahdiksi. Kun kokemus karttuu, niin pelitkin varmasti paranevat.

Ensimmäisenä vastassa oli Torspo. Peli päättyi 1-10 Torspon hyväksi. Ypan ainokainen lähti hienosti Emma Salmisen lavasta, jonka Henna-Johanna Marjakoski syötti.

 Toinen peli oli jo huomattavasti hallitumpaa Hau:ta vastaan. Vaikka Ypa pelasi hienosti, niin karvas tappio oli silti 9-0. Toisaalta joissakin maaleissa pallon mukana maalissa oli myös mailoja ja jalkoja, maalin sai tehdä vielä vihellyksen jälkeenkin ja sekin riitti, että pelaaja kertoi pallon käyneen maalissa.