Ypan säbän pelaajilla mielenkiintoinen viikonloppu

30.11.2009


95-pojat aloittivat Ypan ensimmäisenä joukkueena ylialueellisen ylemmän sarjan Hämeenlinnassa lauantaina, miehille kolme pistettä, 94-syntyneille voitto ja tappio sekä A-pojille vähälukuisena tappio ainukaisesta pelistään.

Ysivitosille tappiot historiallisessa sarja-avauksessa

Ysivitosten ylemmän jatkosarjan haasteet alkoivat lauantaina Hämeenlinnan Punaportin liukkaalla parketilla.
Avauspeli porilaista FBT Karhuja vastaan sujui tasapäisesti,  mutta lopulta jouduttiin tyytymään 2-3 tappioon.
Toinen peli liukasliikkeistä Turun HirvHeä vastaan sekosi täysin pallon perässä juoksenteluksi ja oppitunti päättyi ysivitosille harvinaiseen 1-9 -tappioon.
Ensi tuntuma kovatasoiseen sarjaan jätti mielikuvan että pärjätäkseen ysivitosten täytyy tehdä paljon parannuksia ennakkovalmistautumisen ja viisikkopelin työnjaon kanssa.
Sarjasijoituksena jumbo ensimmäisen turnauksen jäljiltä ja asiaa voi korjata 12. joulukuuta Turussa AC Nokian ja HirvHen kustannuksella.

 

YPA:n  C-94 –joukkue kävi lauantaina vierailulla Valkeakosken liikuntahallilla. Saldoksi jäi voitto ja tappio.

YPA – Trackers (Hämeenlinna)  7-2

Ensimmäinen ottelu Trackersia vastaan oli YPa:lta tämän kauden paras esitys. Peli pysyi hienosti kasassa koko ottelun ajan. Koko kausi on odoteltu tämän kaltaista ehjää kokonaisuutta. Nyt sellainen tuli. Tuloksena komea voitto lukemin 7-2.

Ilves – YPA 5-2

Toisessa ottelussa Ilvestä vastaan oli kyse lohkon kärkiottelusta. Tämä myös näkyi kentällä ylilatautumisena ja sitä kautta helppoina virheinä. YPa sai otteluun nihkeän alun, kun Ilves siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Tämän jälkeen homma muuttui väkinäiseksi Ilveksen pelatessa johtoasemassa äärimmäisen fiksusti. Tuloksena 5-2 tappio.

Miesten 1- joukkueelle lauantain peleistä tasapeli ja voitto.
Kihu - YPa 3 - 3
Peli oli tasaista vääntöä puolin ja toisin koko pelin ajan. Lopputulos kertoo pelin luonteen hyvin.
Tehopelaajat: Heikki 2+0, Tuomo 1+0, Arto 0+2 ja Ville K. 0+1

YPa - WMP 7 - 4
Peli oli YPan hallussa koko ajan joukkueen omilla vahvuuksilla. Välillä vastustaja väläytteli, mutta YPa jatkoi oman systeemin pelaamista. Erikoistilanne pelaaminen oli hyvää: ylivoimamaali, alivoimamaali ja  maali siirretyn rangaistuksen aikana. YPan miehet ottivat turhan paljon jäähyjä. Alivoimat hoidettiin loistavasti ilman takaiskumaaleja.

Tehopelaajat: Esa 2+0, Simo 2+1, Ville 1+1, Lauri 0+1, Jesse 0+1, Tuomo 0+1 ja Arto 0+1

A-pojille tappio Kooveelle.
Ypa A – Koo-Vee A2  1-12
Joukkue lähti pelaamaan yhdeksällä kenttäpelaajalla, jotka taistelivat urheasti kaksi erää. Viimeisessä erässä väsy iski ja virheitä alkoi tulemaan.  Kun virheet saadaan minimoitua, niin pelistä tulee taas onnistumisia. Loppunumerot imartelevat Koo-Veetä. YPan maalivahti Riku Räisänen esitti taas hienoa maalivahtityöskentelyä ja torjui useita varmoja maaleja. Joukkueenjohto antaa Ison Kiitoksen pelissä mukana olleille pelaajille. He kaatuivat saappaat jalassa urheasti taistellen.