YPan kolmelle joukkueelle viikonlopun peleistä viisi pistettä

12.1.2010

Edustuksen miehille tasuri ja tappio. 95-syntyneet voittivat molemmat pelinsä. 96-syntyneille harmittavan niukat tappiot.

YPan edustukselle lauantaina 9.1.2010 tasapeli ja tappio.

KilMy - YPa 3 - 3
Pelissä luotiin hirvittävän paljon maalipaikkoja, mutta maalinteko tuotti ongelmia. Pelaajia voi kiittää taisteluilmeestä ja usko onnistumiseen oli joukkueella kova molemmissa peleissä.

YPa - PirPi II  2 - 4
Toka pelissäkin luotiin taas paljon paikkoja, mutta kaveri tuli ja teki paikoista maalin, missä taas YPa ei onnistunut. Hyvä on se, että luodaan maalipaikkoja, mutta tekeminen paikoista tuottaa ongelmia. Pelaajista esiin nousivat energiset Jesse Lähteenmäki ja Topi Mäkinen (YPan A-junnuja) sekä vähän iäkkäämpi ”itse varmuus pakki” Heikki Henttonen.

Joukkue jäi niukasti ylemmästä loppusarjasta keskinäisten ottelujen perusteella tasapistein. Pelit jatkuvat alemmassa sarjassa.

Onnistujat: Tuomo 2+0 , Pasi H. 1+0 , Esa 0+1 , Jesse 0+1, Topi 0+1 , Juha 1+0 , Olli 1+0 , Molari Ville 0+1 , Ville K. 0+1

Ysivitosille loistavat voitot ylemmästä loppusarjasta

YPa-Leisku 5-4 ja YPa -Classic (Black) 6-2

Ysivitosten Loimaan lauantaikarkelot alkoivat kukonlaulun aikaan
Hirvihovin lyhyellä hyvin liukuvalla parketilla keskisektorin pallohipalla
paikallista Leiskua vastaan. Raivokkaalla tahtomisella ja tämän tyyppisten
tilaisuuksien höystöksi kuuluvalla nokkapokkaepisodilla maustettuna saatiin
isännät jätettyä avauspisteittä 5-4 voitolla.
Puolen päivän valssiin haussa pääosin 96-ikäluokasta koottu Classic Black -ryhmän erittäin vikkelät ja taitavat pelurit pitivät ysivitosia lirissä kaksi erää, mutta vuoden fyysinen etumatka toi kolmannen erän ponnistelujen ansiosta 6-2 voiton.
Tulevana lauantaina Turun tansseissa pariksi tulee uudestaan Classic ja toisena partnerina maineikas RuRu JSB Hämeenlinnasta.

Sunnuntaina olivat 96-syntyneet pojat tulessa Raholassa.

Ensimmäinen sarjapeli pitkän tauon jälkeen Koovee punaisia vastaan alkoi nihkeästi vastustajan painostaessa ja pitäessä meitä ahtaalla, mikä johtikin maaliin jo 2 min. pelin jälkeen. Ekassa erässä ei muita maaleja nähty. Erä selkeästi Kooveelle, mutta onneksi ei selkeästi maalien muodossa. Toiseen erään saatiin peliin hieman uutta ilmettä ja pojat rupesivat tekemään töitä ja raastamaan palloa vastustajalta. Hyvä ote herpaantui tuomarin antaessa Nikolle jäähyn kampituksesta, vaikka kaveri astui mailan päälle. Tätä jäähyä pojat eivät saaneet ilman takaiskua selvitettyä ja Koovee siirtyi 2-0 johtoon. Lohtua kuitenkin toiseen erään saatiin, kun Totte laukoi hienon kavennusosuman. Kolmas erä oli jo enemmän YPan hallintaa ja vastustaja joutui jopa ahtaalle. Koovee pääsi kuitenkin tekemään lisäosuman ennen kuin pojat kavensivat. Hieno taistelu ja tasoituksen haku lopussa kariutui liian innokkaan kuudennen pelaajan kentälle hyökkäykseen ennen kuin Hannes (maalivahti) kerkisi vaihtoaitioon. Tuomari oli tarkkana ja antoi YPalle jäähyn 30 sekuntia ennen pelin loppua. Peli päättyi 3-2 Kooveen voittoon. Erät 0-1, 1-1 ja 1-1.

Tokan pelin alku FCV:tä vastaan oli jälleen YPalta nihkeää vastustajan hallitessa erää. Ypan aloitettua maalinteon vei sen FCV  3-1. Toiseen erään rivit saatiin hieman tiiviimmiksi ja peli tasoittui. Jännin hetki oli erän kolmannelle minuutilla, jolloin  saimme rangaistuslaukauksen. Niko, harhauttaen maalivahdin tyyliikkäästi, pisti sen sisään. Tasoituksen laukoi Aapo omalla soolollaan. Tasatilanne ei kestänyt erän loppuun, vaan vastustaja pääsi iskemään maalin. Erä YPalle 2-1.

Kolmannen erän alku oli murheellinen vastustajan iskiessä kahden maalin karkumatkalle heti erän alkuun. YPan luottopakki Antti oli päättänyt toisin ja kavensi onnekkaalla laukauksella maalin päähän. Tämän lähemmäksi pojat eivät päässeet. Vastustaja kuittasi vielä yhden osuman meidän vaihtovirheen takia. Peli FCV:lle 6-4.