94-syntyneet pisteiden makuun viikonloppuna

27.1.2010

”Papat” ja 98-syntyneet hävisivät pelinsä. Miesten kakkosjoukkueelle voitto ja tappio. (täydennelty...)

C-94 turnaus Raholassa 24.1.10

C-94- joukkueen aluejatkosarja jatkui sunnuntaina 24.1 Raholassa. Vastaan asettuivat Ilves ja Trackers. Tuomisina oli tappio ja voitto.

Ilves – YPA  7-5  (2-1,3-0,2-4)

Ensimmäisessä ottelussa oli kyse lohkon kärkikamppailusta. Ottelu olikin kaiken kaikkiaan varsin viihdyttävää salibandyä. Molemmin puolin nähtiin näyttäviä suorituksia ja hienoja maaleja. Ottelun alku oli hyvin tasainen, mutta pikku hiljaa Ilves pääsi hieman niskan päälle. YPA kiri lopussa hienosti, mutta Ilves vei kuitenkin pisteet lukemin 7-5.

YPA- Trackers  5-4  (2-1,2-1,1-2)

Toinen ottelu Trackersia vastaan oli hyvin tasainen ja jännittävä. Pelillisiä hienouksia ei tässä pelissä nähty. Trackers pelaa perinteisesti erittäin fyysistä peliä liikkuen sääntöjen suhteen  koko ajan ns. harmaalla alueella. Sama linja jatkui tälläkin kertaa eikä ylilyönneiltä taaskaan vältytty vaan tunteet kävivät jälleen erittäin kuumina. Pääasia on kuitenkin se, että pisteet kopsahtivat YPA:n laariin lukemin 5-4.

M40-joukkueella tiukat pelit Turussa

Eka peli hävittiin Pirkkalan PirPille 7-9. Ekassa erässä PirPi meni heti alkuun 0-3 johtoon, YPA kiri 2-3:een ja lopulta erä päättyi 4-5. Toisen erän YPA voitti 2-0 ja tilanne oli sen jälkeen 5-5. YPAlla oli silloin vauhti päällä ja paine oli lähes koko ajan vastustajan päädyssä. Kolmas erä meni vastustajille valitettavasti 2-4 ja siten koko ottelu 7-9.  Lopussa YPA yritti ilman maalivahtia, mutta se ei tuottanut tulosta. Näin ollen Pirkkalan pojat saivat ensimmäiset sarjapisteensä ja YPA jäi sarjan hännille.

Toka peli olikin sitten järjestävää seuraa Gremslinsejä vastaan. YPA hävisi 3-6 (1-2, 0-2, 2-2). Vastustaja oli taitavampi ja hallitsi pelitilanteita. YPAlaiset eivät päässeet vetämään maalia kohti läheskään niin paljon kuin ensimmäisessä ottelussa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan hyvä turnaus ja YPA antoi vastustajille ihan hyvän vastuksen.

YPA-E98 junioreilla kaksi tappiota viikonloppuna
Vastassa olivat samat joukkueet kuin viikko takaperin kotiturnauksessa
Ylöjärvellä. Viikko sitten Classic johti ekan erän jälkeen 8-0, nyt
numerot olivat 2-1. YPAn peli oli huomattavasti parempaa kuin kertaakaan
koko kaudella ja peli oli tasaista aina viimeisen erän puoliväliin,
jolloin puolustus unohdettiin ja Classic latoi loppulukemiksi 10-4.
Toisessa pelissä vastassa oli LA  Kings. Pelitapahtumat olivat tasaisia,
vaikka loppulukemat olivatkin LA Kingsin hyväksi 11-5.

YPA:n miesten 2- joukkueelle viikonlopun peleistä voitto sekä tappio.
Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli AWEn kakkosjoukkue. Peli oli siitä erikoinen,
että molemmat joukkueet joutuivat laittamaan maaliin kenttäpelaajan.