YPA rauhoittui hiihtolomalle kahden joukkueen voimin

1.3.2010

Miesten kakkosjoukkue koki kaksi ikävää tappiota ja nousu vitosdivariin vaikeutui. Naisjoukkueen pelit paranevat, mutta silti tuli tappiot molemmista peleistä.

YPAn miesten kakkonen Raholassa lauantaina ja saldona kaksi tappiota

YPA:lla oli vahvuudessa vain kahdeksan  kenttäpelaajaa,  joten lähtökohdat olivat huonot jo peleihin lähtiessä. Ensimmäisessä ottelussa GHB voitti 5-2 ja toisessa ottelussa Punakone II oli parempi maalein 6-1. Pistemenetyksistä huolimatta 5.divisioonaan nouseminen on yhä mahdollista edellyttäen voittoja kauden lopuista neljästä pelistä.

Naisilla kotiturnaus lauantaina Ylöjärvellä

Viikonlopun turnauksessa vastaan asettuivat Hattelmalan Urheilijat (HaU) sekä Salibandy Club Urbans (SCU). Kotiturnauksen ensimmäiseen kohtaamiseen YPAn naiset lähtivät hyvällä sykkeellä. Peli alkoi hyvin ja maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne olikin kutkuttavasti 0-0. Toiseen erään tultaessa tapahtui kuitenkin notkahdus, ja vastustaja oli hetkessä mennyt neljän maalin johtoon. Kolmannen erän tiukka taistelu ei enää kohentanut tulosta vaan vastustaja pääsi vielä maalinteon makuun. Vaikka nähtiinkin pari erää hyvää peliä, niin 0-5 lopputulos ei lohduttanut hyvin taistellutta joukkoa.

Turnauksen viimeisessä pelissä Urbansia vastaan peli oli suoranaista sähläystä melkein alusta loppuun. Tunnelmaa ja taistelutahtoa riitti, mutta aamupäivän kova peli oli ilmeisesti uuvuttanut joukkuetta sen verran paljon, että puolustustaistelusta huolimatta vastustaja pääsi rankaisemaan jopa viisi kertaa. Maalipaikkoja vastustajan päähän oli harmillisen vähän, eikä niistäkään maaleja saatu aikaiseksi. Viimeisen erän viimeisellä minuutilla vastustaja viimeisteli lopputulokseksi harmillisen tutun oloisen 5-0 lukeman.

Satunnainen tarkkailija ilmoitti naisten pelin koko kauden selkeästi  parantuneen.  Kotiturnaus oli parasta tarkkailijan näkemää peliä tällä kaudella.

Harjoituspeleistä voittoja

Vähäisten tapahtumien vuoksi mainostettakoon edellisellä viikolla pelattujen harjoitusottelujen tuloksia. (Tiedot puskaradiosta)

Torstaina 97-syntyneet pojat voittivat harjoituspelissä Nopsin ja uusia kokemuksia saalistavat M40-”papat” perjantaina Ylöjärven Ryhdin  M45-joukkueen. Pelaajapulan loiventamiseksi oli YPAn joukkueessa tosin muutama ”alaikäinen”.