YPAlla vain miehillä ja A-pojilla pelejä

9.3.2010

Pojat päättivät kautensa hyvistä otteista huolimatta tappioihin ja miehet pelasivat eka ottelunsa tasan ja voittivat viimeisen.

A-poikien kausi päättyi

YPA  - PaPo Parkano 6 - 8
YPA - Mäntän Urheilijat 4 - 8

YPAn  A- junnujen kaksi  sarjan viimeistä ottelua päättyi taistellen kahteen tappioon. Joukkue taisteli isolla "YPAN SYDÄMELLÄ", vaikka tappiot tulikin. Joukkue pelasi kaksi sarjan parasta peliä. Tyytyväinen täytyy olla kun pelataan hyvät pelit, vaikka takkiin tulikin. Joukkue ei luovuttanut missään vaiheessa. Molemmissa peleissä toimi pelisysteemi samanlaisesti. Peli aaltoili vuorotellen molempiin päihin. Joukkueen molari, Räisäsen Riku, oli maaginen upeine torjuntoineen. YPAn  94-syntyneet, Tervosen Riku ja Salosen Antti,   pelasivat kuin ISOT MIEHET turhia pelkäämättä ja ennakkoluulottomasti.  Riku syötti kaksi maaliakin. Joukkue on mennyt tällä kaudella ison harppauksen eteenpäin. Sarjassa oli kaksi  joukkuetta ylitse muiden mutta muut kuusi joukkuetta olivat aika tasaisia. Joukkueenjohto on erittäin tyytyväinen kauden peliesityksiin ja joukkueen kehittymiseen pelillisesti.

Tehopelaajat: Mikko V. 1+2, Olli 3+0, Lauri 2+2, Riku 0+2, Tomi 1+1, Teemu 1+1,  Mikko K. 1+0, Niki 1+2

YPA:n miehet lopettivat kautensa tasapeliin ja voittoon.

Viimeisessä turnauksessa vastaan asettuivat jatkosarjan ykkönen ja kakkonen. YPA lähti peleihin kahdella ketjulla, koska A-pojat pelasivat samaan aikaan omaa turnaustaan. Kahden ketjun rytmi tuntui sopivan hyvin miehille.

ULA-YPA 4-4

ULA:a vastaan YPA johti ensimmäisen erän jälkeen Tuomo Aunolan ja Simo Sinkkosen maaleilla 2-0, toisen erän jälkeen tilanne oli tasan 3-3. Viimeisessä erässä ULA meni 4-3 johtoon, mutta YPA tuli tasoihin Pasi Hiltusen kohotuksella. Pisteilijät: Pasi Hiltunen 1+2, Heikki Henttonen 0+2, Tuomo Aunola 1+0, Simo Sinkkonen 1+0 ja Esa Huiskonen 1+0.

YPA-Banditos 5-4

Sarjakärki Banditos voitti kaksi ensimmäistä erää 2-1, YPA:n maalareina Heikki Henttonen ja Pasi Rissanen. Kolmas erä olikin sitten YPA:n tahdonnäytettä, jossa tahtipuikkoa heilutteli Simo Sinkkonen. Simon koko turnauksen ajan jatkunut vahva hyökkäyspeli tuotti tulosta. YPA kiri rinnalle Simon maaleilla ja 9 sekuntia Simon tasoitusmaalin jälkeen Jan-Erik Järä laukoi voittomaalin. Pisteilijät Simo Sinkkonen 2+0, Tuomo Aunola 0+2, Pasi Rissanen 1+0, Heikki Henttonen 1+0, Jan-Erik Järä 1+0, Esa Huiskonen 0+1, Topi Mäkinen 0+1, Pasi Hiltunen 0+1.

Viimeisen pelin voittaminen näkyi joukkueen hymystä, vaikka pronssia ei tullutkaan.