Salibandyn kyläsarjan II kierros

15.4.2010

Toisen kierroksen jälkeen Vuorentausta on voittamaton ja kaikilla joukkueilla pistetili on auennut.

Asuntila 2-Vuorentausta 4-5

Illan ensimmäisessä ottelussa Vuorentausta voitti niukasti Asuntila 2:n. Asuntilan joukkue saattoi jopa hieman hallita pallollista pelaamista, mutta ei kuitenkaaan saanut luotua riittävästi maalipaikkoja. Vuorentausta ratkaisi pelin hyvillä kaukolaukauksilla ja lopun pelistä tyytyi pääasiassa turvaamaan johtoasemaansa.

Siivikkala-Vahanta/Mutala 3-3

Toisessa ottelussa Siivikkala jatkoi tasapelien sarjaa. Tällä kertaa pisteet jakoi Vahanta/Mutala, joka tosin johti ottelua viimeiselle minuutille. Tasoihin Siivikkala nousi onnistuneella kulmalyönnillä.

Haavisto-Asuntila 1  5-2

Kyläsarjan dramatiikkaa nähtiin Haaviston ja Asuntila 1:n kohtaamisessa. Ensimmäisen erän alkupuolella Haavisto mittautti Asuntilan pelaajan mailan käyryyden, josta seurasi Asuntilalle jäähy. Jäähyn seurauksena Haavisto otti pelin hallintaansa ja viimeisteli lukemiksi 5-2. Ottelun voittomaalin laukoi Juuso Nieminen.

Vahanta/Mutala-Vuorentausta 1-3

Ennen kohtaamista joukkueet olivat molemmat puhtaalla pelillä. Vähämaalista ottelua hallitsi Vuorentausta ja viimeisteli ansaittuun voitoon. Vahanta/Mutala ei kapealla miehistöllä kyennyt aivan loppun saakka haastamaan Vuorentaustaa.

Asuntila 1-Asuntila 2  5-9

Viimeisessä ottelussa Asuntilan joukkueet mittelivät Asuntilan herrudesta. Ottelun alkupuolisko oli varsin tasaista vääntämistä. Molemmat joukkueet pelasivat rohkeata hyökkäyspeliä, joka näkyy myös loppunumeroista. Ottelussa oltiin vielä 3-3 tilanteessa, jonka jälkeen Asuntila 2 karkasi voittoon. Ottelun voittomaaliksi jäänen 6. osuman laukoi Riku Tervonen.

Lisätietoja: /salibandy/kylasarja_2010/otteluohjelma_ja_tulokset/