Viikkoraportointi hyytymässä pelien lähestyessä loppua

27.3.2010

Edellisenä viikonloppuna oli enää kaksi joukkuetta liikkeellä. Loistavia otteita kaudella esittänyt miesten kakkosjoukkue voitti molemmat pelinsä. Naiset hävisivät ottelunsa. Enää on jäljellä virallisia otteluita miesten kakkosella. Nousu vitosdivariin on siinä omissa käsissä.

Miesten kakkosjoukkue voitti molemmat pelinsä viikonloppuna, joten nousuhaaveet ovat yhä hengissä. Viimeisessä turnauksessa on panoksena nousu V-divisioonaan. Se  pelataan Raholassa 11.4.

YPA-KU-68 5-1
YPA-Warriors III 6-5

Riku Räsänen oli maaginen maalissa.

Naisten viimeiset pelit pelattiin Hauholla. YPAlla ei ollut enää panosta sarjassa, eikä ilmeisesti enää janoa saada sitä yhtä voittoakaan ja se näkyi löysänä pelaamisena.

Ensimmäisenä vastassa oli Tady, joka voitti maalein 8-0. Edes vastustajan ottama jäähy ei auttanut tilannetta, vaan he tekivät maalin alivoimalla. Kunnon hyökkäyksiä ei saatu rakennettua pelissä juuri yhtään.

Toisena vastaan asettui Hausbandy,  joka antoi kylmää kyytiä jo ensimmäisen minuutin aikana. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös jäähyjä. Emmi Mäkinen istui ensimmäisen 2 minuuttia. Alivoima toimi hyvin, mutta silti vastustaja pääsi iskemään viimeisen puolenminuutin aikana ylivoimalla. Myös vastustaja sai jäähyn kädellä pelaamisesta, mutta YPAlla hajosi paketti totaalisesti. Pallo ei pysynyt ylivoiman aikana omilla ollenkaan, mutta silti maali pysyi tyhjänä koko 2 minuuttia. Kolmannessa erässä Anette Suvanto teki ainokaisen maalin Emmi Mäkisen syötöstä.  Tässä pelissä hyökkäyspään pelaaminen jo toimikin huomattavasti paremmin. Loppulukema silti 1-10 Nicebandylle.

Vaikka viralliset pelit ovatkin loppumassa, on joukkueilla edelleen erilaisia turnauksia jopa ulkomaita myöten. Niissä päästään kohtaamaan aivan uusia vastustajia. Lisäksi on odotettavissa torstaisin liikuntakeskuksella mielenkiintoisia otteluita ylöjärveläispelaajien välillä. YPAn käynnistämä ”kyläsarja” alkaa to 8.4. Lajista kiinnostuneita salibandytaitoja jonkin verran omaavia pelaajia tarvitaan ainakin joissakin joukkueissa lisää. Määrän jäädessä pieneksi alkuperäisjoukkueessa se yhdistetään toiseen alueeseen.