Viikonloppu tarjosi hienoja uutisia salibandyrintamalta.

Miesten 2 joukkue voitti karsintapelinsä ja nousi sarjaporrasta

ylemmäksi 5.divisioonaan:

Ottelu WFT2 vastaan alkoi YPAn kannalta

huonosti sillä jo 17 sekunnin jälkeen oltiin maalin tappiolla. Peli oli päästä päähän menoa ja tilanteita luotiin puolin ja toisin mutta WFT onnistui paremmin ja peli oli jo 5-2 WFT:n hyväksi pelin puolivälissä, jonka jälkeen YPA:lla oli tehokas 2 minuuttinen, jonka jälkeen peli tasan 5-5. Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 6-6, 4 min ennen loppua YPA onnistui maalinteossa ja siirtyi johtoon. Loppuajan WFT haki tasoitusta siinä kuitenkaan onnistumatta joten YPAn voitto lukemin 7-6.

YPAn maalilla Riku Räsänen pelasi hyvän ottelun kuten koko joukkue, tehomerkintöjä keräsivät Myllymaa 2+2, Nuutinen 2+0, Kaivola1+1, Kesäläinen 1+1, Pettinen 1+0, Valli 0+1, Arponen 0+1, Laakso 0+1.

D-96 pojat pelasivat menestyksekkäästi Tampere floorball turnauksessa ollen sarjansa finaalissa. Vastustaja finaalissa oli tuttu Tampereen classic, aina kovalla joukkueella. Mikä tässä erikoisinta olimme jo kerran pelanneet vastakkain alkusarjan ensimmäisessä pelissä ja silloin YPA oli parempi lukemin 3-2 tiukan pelin jälkeen. Mutta finaalissa vastustaja rynni miehekkäästi ja aiheutti meidän puolustajille tuskaisia tilanteita tuon tuostakin. Ehkä tässä pelissä näkyi myös jo hieman turnausväsymystä poikien otteissa emmekä olleet ihan terävimmimmillämme ottelun käännekohdissa. Omat paikat meilläkin oli mutta paikoista ei saatu maalia. Vastustaja voitti ansaitusti ottelun 4-1 ja pojille jäi Hopea kouraan mikä hävityn pelin jälkeen ei maistunut kovin hyvälle mutta jo pukukopissa oli aistittavissa, että olimme oikeasti hyviä neljäntoista joukkueen joukosta olimme kakkkosia.

Miten tähän päädyttiin Lauantaina voitot classicista (3-2), kouvolan sudet punaisista (3-0) ja häviö sbandy dragonssille (2-3). Tällä voitto lohkosta tasapistein classicin kanssa mutta keskinäinen voitto takasi lohko voiton.

Sunnuntaina puolivälierissä vastaan tuli Korska devils jonka voitimme 7-0. Välierissä Tikkurilan tiikerit josta voitto 4-1.

Ja finnlissa tappio classic grinderssille 1-4.