Pronssijoukkue Haavisto: alhaalta oikealta: Jere Nenonen, Olli Teronen, Hannes Heikkilä, Lauri Juntunen
Ylhäältä oikealta: Arto Teronen (JJ), Hena Puumala, Santeri Nihti, Samuli Nihti
Kuvasta puuttuu: Niilo Pirhonen, Juuso Nieminen, Joonas Nordman O-P Virtanen, Hannes Kolehmainen ja Antti Kemppi
Pronssijoukkue Haavisto: alhaalta oikealta: Jere Nenonen, Olli Teronen, Hannes Heikkilä, Lauri Juntunen Ylhäältä oikealta: Arto Teronen (JJ), Hena Puumala, Santeri Nihti, Samuli Nihti Kuvasta puuttuu: Niilo Pirhonen, Juuso Nieminen, Joonas Nordman O-P Virtanen, Hannes Kolehmainen ja Antti Kemppi

Vuorentaustan joukkeen aikalisä

Haavisto kaatoi runkosarjan voittaja Vuorentaustan kyläsarjan pronssiottelussa lukemin 5-3.

Ottelun emsimmäinen erä oli Vuorentaustan heiniä, vaikka Haavisto ehkä hieman kontrolloi pallollista peliä. Mikke Mäkinen teki erän kaksi maalia, joten Vuorentausta johti erätauolla 2-0.

Jälkimmäisen erän 4 ensimmäistä minuuttia riitti Haaviston Jere Nenoselle tasoittamaan ottelu. Sen jälkeen oli Vuorentaustan Juho Järvenpäään vuoro siirtää Vuorentausta johtoon 3-2.

Loppu olikin sitten Haavistonja Jere Nenosen näytöstä. Vain 5 sekuntia ja peli oli jälleen tasan. Tämän jälkeen Jere onnistui vielä kaksi kertaa. Joten Jeren hämmästyttävät viisi maalia siivitti Haaviston voittoon.

Vaikka Haaviston kaikki maalit kirjattiinkin kaikki Jerelle, niin ottelun ratkaisu oli joukkueen erinomaisesti onnistunut joukkuepeli. Erinomaisilla roolituksilla; pallovarmat ja älykkäät alakerran työmyyrät juoksuttivat Vuorentaustan karvaajia ja taitavat viimeistelijät Jeren johdolla laittoivat vastustajan puolustuksen todella koville.