8.5.2010

Kyläsarjan upea kiertopalkinto toistaiseksi Vahanta/Mutalaan
Vahanta/Mutalan maalivahti Marko Hanhisuo valmiina
Tarkkana on myös ottelun tuomari Rauno Myllynen

Vahanta/Mutala kaatoi Siivikkalan joukkueen kyläsarjan finaalissa lukemin 6-3. Hyvätasoista loppuottelua seurasi "loppuunmyyty" katsomo.

Kolmesataapäinen katsojajoukko hiljensi molemmat joukkueet keskittymään sataprosenttisesti finaaliin. Tuloksena olikin varsin hyvätasoinen salibandyottelu.

Ensimmäinen erä oli Vahanta/Mutalan lievää hallintaa ja se olikin jo johdossa 3-0, mutta Siivikkalan kone rupesi erän lopulla lämpeämään. Hyvällä karvauspelillä Siivikkala saikin pelistä otetta ja kavensi ottelun 4-2:n toisen erän alkupuolella.

Vahanta/Mutalan viides maali toisen erän loppupuoliskolla kuitenkin hyydytti Siivikkalan kirin. Pelin lopussa molemmat onnistuivat vielä kertaalleen, joten mestaruus Vahanta/Mutalaan ja hopea Siivikkalaa.

Maalintekijät:

Vahanta/Mutala: Jussi Airaksinen 2, Jussi Kolehmainen, Elmo Mittilä, Timo Sulkala, Mikko Simola

Siivikkala: Ilari Raudasoja, Jaakko Syvänen, Daniel Levomäki

Vahanta/Mutalan otteissa näkyi koko sarjan aikana tasapainoinen joukkuepeli ja erityisesti tiivis joukkuepuolustus.

Kokemattomamman Siivikkalan peli parani sarjan aikana ottelu ottelulta ja finaalipaikka oli ansaittu. Jos sarja olisi kestänyt kauemmin, niin...