C-pojilla synkkä kauden avaus

25.5.2010


To 20.5. ja la 22.5. saivat Ylöjärven pojat maistaa tappion katkeraa kalkkia kotikentällä Kankaapäätä vastaan ja Ruovedellä vieraissa.

Sarja-avauksessa vastaan tuli Kankaanpään Mailan vasta 96-syntyneet pojat, jotka ovat yksi ikäluokkansa Suomen parhaimmista. Rutiiniin puutteeseen sortunut YPa ei pystynyt muutamista näyttävistä suorituksista huolimatta haastamaan vierailijoita. Jaksot hävittiin lopulta 3-16 ja 5-22.

YPan ykkösenä palkittiin jokerilyöjä Jere Näräkkä ja kakkosena hienoja ulkopelisuorituksia esittänyt Timo Sulkala.

Tehot (tuodut /lyödyt):Jussi Kolehmainen 1/0, Tiia Leppänen 1/0, Teemu Leppänen 1/0, Timo Sulkala 1/1, Antti Parkkinen 0/1, Antti Uusikartano 0/1, Aki Heittola 2/0, Jere Näräkkä 0/3 ja Mikko Simola 2/1.

Parin päivän toipumisen jälkeen lähdettiin vieraspeliin Ruovedelle. Käytännössä pelattiin ilman jokereita kymmenennen pelaajan kärsiessä selkävaivoista. Aku Kortelahti teki debyyttinsä. Ruoveden vanhempi ja rutinoidumpi joukkue vei jaksot juoksuin 16-2 ja 10-1. Kovalyöntinen Ruovesi puhkoi onnistuneesti Ypan ulkokenttää ja kun oma sisäpeli oli erityisen heikkoa oli tulos ansaittu.

YPan parhaana palkittiin Timo Sulkala ja kakkosena Tiia Leppänen.

Tehot: Tiia Leppänen 1/0, Antti Uusikartano 0/1, Timo Sulkala 2/0 ja Jere Näräkkä 0/2.

Poikien pelit jatkuvat ensi viikolla vierasotteluilla Porissa ja Hämeenkyrössä.