C-pojille tappio Hämeenkyröstä

11.6.2010


Jaksot päättyivät isännille 9-2 ja 8-2.

Bongorumpujen hakattua pöytäkirjan vihdoin Ylöjärvelle saatiin pelin tehot pelaajakohtaisesti selville. Vastatuulen vuoksi voi tilastotulkinta olla hitusen pielessä. Ja uutisen julkituominenkin kesti viikon, sillä peli pelattiin jo 2.6. loistavissa olosuhteissa Hämeenkyrön pesisstadionilla.

Kokonaisuutena YPan peli oli ihan kelvollista. Tilanteita onnistuttiin luomaan hyvin, mutta kotiuttaminen tuotti ongelmia. Ylimääräistä haastetta toi myös Hämeenkyrön YPaa vanhempi pelaaja-arsenaali, joka ei kuitenkaan tuonut ottelun ratkaisua.

Hieman uudella ulkopelikoostumuksella pelannut YPa onnistui ulkopelissä kelvollisesti. Mikko Simola oli lukkarina loistava pokaten joukkueen ykköspalkinnon. Kakkospesälle siirretty Aki Heittola onnistui myös hyvin vieden kotiintuliaisena kakkospalkinnon. Jussi Kolehmainen onnistui myös hyvin sekä sisä-että ulkopelissä.

Tehot: (Tuodut/lyödyt) Jussi Kolehmainen 2/0, Teemu Leppänen 1/0, Aki Heittola 1/1, Jere Näräkkä 0/1, harhaheitolla 2.

Rippikoululeirien harventama joukkue joutui jo luopumaan ti 15.6. pelimatkasta Poriin. Torstaina 17.6. on kuitenkin YPan pojilla mahdollisuus avata pistetilinsä, kun Pori tulee vierailulle Ylöjärvelle. Ottelu alkaa klo 18 Koulupuiston pesiskentällä.