C-pojille tappio kotonaan Ruovedeltä

4.7.2010


Kauden parhaasta pelistä huolimatta molemmat jaksot hävitttiin (0-12 ja 8-13). Murskaluvuista huolimatta jo eka jaksolla oli nähtävissä myös YPan mahdollisuudet.

Ruovesi oli saapunut vieraspeliin yhdeksän pelaajan paletilla, joista suurin osa oli vanhempia kuin YPan pelaajat. Tämä näkyi erityisesti pelaajien voimaominaisuuksissa. Pelinjohdon varoittamia kovia heittokäsiä ei uskottu ja takaa-ajo toisen jakson viimeisessä vuorossa päättyi turhaan paloon.

Eka jaksolla oli jo nähtävissä YPan sisäpelin parantuminen. Tilanteita saatiin luotua hyvin, mutta kotiuttaminen ontui. Etukäteen puhuttu maalyönnin merkitys epätasaisella kentällä unohtui ja ajotilanteet ja varmat vaihtotilanteet purkaantuivat kopeiksi. Lukkarina debytoinut vielä D-poikaikäinen Janne-Markus Onnela väläytteli vaarallisuuttaan.

Toisen jakson ensimmäisellä tasoittavallaan YPa onnistui ansaitusti rikkomaan kuparisensa ja eka vuoron jälkeen kotijoukikue johti peliä 4-2. Toisen vuoron jälkeen lukemat olivat tasan 5-5. Kolmannellaan Ruovesi onnistui tekemään jopa kahdeksan juoksua ja kun YPan vastauksena oli jakson surkein vuoro sisällä oli peli pelattu. Viimeisellä tasoittavalla saatiin vielä hurmos päälle ja onnistuttiin kaventamaan kolmella juoksulla Ruoveden jäädessä nollille.

Toisella jaksolla J-M Onnela onnistui lukkarina sotkemaan hyvin Ruoveden peliä ja jatkossa onkin odotettavissa mielenkinntoisia matseja. Janne- Markus palkittiin ansaitusti joukkueensa parhaana myös sisäpeli sujuessa. Kakkosena palkittiin Tiia Leppänen. Loistavaa ulkopeliä esitti Jussi Airaksinen, jonka viuhuva tappoheitto yllätti useita Pirkkojen etenijöitä. Sisäpelissä onnistui erinomaisesti Jussi Kolehmainen.

Tehot: (tuodut/lyödyt) Jussi Kolehmainen 1/2, Tiia Leppänen 1/0, Janne-Markus Onnela 2/1, Timo Sulkala 2/0, Jere Näräkkä 0/1, Aki Heittola 1/1 ja Laura Salonen 1/0. Väärillä 1 ja harhaheitolla 2.

C-poikien pelit jatkuvat ke 14.7. klo 18 kotiottelulla, jolloin vastaan asettuu Hämeenkyrö. Treenit jatkuvat normaalisti maanantaisin ja keskivikkkoisin.