C-pojille tappio kotonaan Hämeenkyröstä

16.7.2010

Loistavasta pelistä huolimatta pistepussi ei kasvanut kotiottelussa Räpsää vastaan. Eka jakso hävittiin 5-9 ja toinen päättyi erittäin harmittavasti tasan 4-4.

Alkusarjan viimeisessä kotiottelussa vastaan asettui naapuriseura Hämeenkyrön Räpsä. Peli oli YPan kauden parhaita. Superpesiskin oli edustettuna tuomarin ominaisuudessa. Pesisjaoston pj kommentoi poikien pelin vuoden aikana selvästi kehittyneen.

Eka jakson YPa hävisi huonon kolmannen ulkovuoron aikana, jolloin Räpsä kuritti kuuden juoksun verran.   Molemmilla jaksoilla YPa onnistui joka vuoroparissa juoksujen teossa lukuunottamatta viimeisen tasoittavaansa. Juoksukin siinä olisi riittänyt viemään ottelun superiin. Kokonaisuutena kaaduttiin heikkoihin kotiutuksiin. Muilla osa-alueilla oli selvästi jälleen menty eteenpäin.

Räpsä antoi tasoitusta tulemalla ilman jokeripelaajia. YPan parhaana palkittiin hyvin sisällä ja ulkona pelannut Jussi Kolehmainen. Kakkospystin sai hommansa tyylikkäästi hoitanut Jussi Airaksinen. Janne-Markus Onnela onnistui taas hyvin lautasen ääressä.

Tehot: (tuodut/lyödyt) Jussi Kolehmainen 1/0, Tiia Leppänen 1/2, Janne Markus Onnela 1/0, Timo Sulkala 2/1, Aki Heittola 1/1, Teemu Leppänen 2/1, Ville Sippola 0/2, Antti Uusikartano 1/0, Jere Näräkkä 0/1, Lauri Juntunen 0/1.

Alkusarjan pelejä on jäljellä enää vierasottelu Porissa la 24.7. Poikien jatko-ohjelmasta ei ole tietoa, mutta ainakin YPan juhlaotteluihin lauantaina 7.8. he ovat yllätysvastustajana YPan entisille (ja nykyisille) naispelaajille.