C-pojille vierasvoitto Porista

26.7.2010

YPan todellisten supermiesten Ville Sippolan ja Jussi Kolehmaisen johdolla YPa vei trillerin Porissa lauantaina 1-0. (jaksot 12-6 ja 9-9)

Ville ja Jussi palkittiin ansaitusti YPan parhaina. Koko joukkueen tasaisuudesta ja iskukyvystä kertoo se, että kasina lyönyt Ville toi eniten eli kuusi juoksua ja löi vielä 1+3. Kärkenä pelannut Jussi sen sijaan löi eniten eli viisi juoksua ja toi vielä yhden.

Ensimmäinen jakso oli hienokseltaan YPan hallintaa. Pori oli rippikouluongelmiensa vuoksi hakenut apuja nuoremmista. Toiselle jaksolle lautaselle asettuikin d-poika ja YPan poikien tehot hiipuivat. Viimeiselle tasoittavalle tultiin neljän juoksun takaa-ajoasemasta.

Ensimmäisessä kotiutustilanteessa syntyi jo toinen palo, mutta Villen, Jussin ja vastustajan lukkarin avustuksella päästiin juoksun päähän. Kahden palon ajossa lyöntivuoroon tuli Janne-Markus Onnela ja kun juoksu riitti voittoon jäivät takana tulevat etenijät pesille. Pussinpohjalyönti kakkospuolelle riitti ja Ypa sai näin kauden toisen voiton Porista.

Voitosta huolimatta jäävät C-pojat pelaamaan alempaa loppusarjaa, jonka jatko-ohjelma selviää viikon sisällä.

Tehot: (tuodut/lyödyt) Jussi Kolehmainen 1/5, Tiia Leppänen 1/1, Janne-Markus Onnela 2/3, Antti Parkkinen 2/0, Timo Sulkala 2/2, Teemu Leppänen 2/1, Jarno Tapiainen 2/0, Ville Sippola 6/1+3, Antti Uusikartano 2/1, Jere Näräkkä 1/1.